Диаметър "256/280" това ми го казват навсякъде. Та някой ако може да ми каже какви да си купя и дали ще е проблем ако си купя 280мм както съм намислил.
Въпрос за спирачките на А3
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за спирачките на А3
Здравейте колеги имам един въпрос на който сигурно много от вас ще се смеят
, но питането ми е следното сега ще си купувам нови дискове и накладки за А3-ката, но навсякъде го дават този модел да е с дискове 2 размера.
Диаметър "256/280" това ми го казват навсякъде. Та някой ако може да ми каже какви да си купя и дали ще е проблем ако си купя 280мм както съм намислил.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Предполага се, че при различни дикове, би трябвало да има разлика и в сирачните апарати.
Не съм сигурен, ама.... то радиуса им ще е раличен, не виждам как да стане с едни и същи апарати, на едно и също място поставени, да се слагат дискове с 30 мм. разлика в диаметрите.
Сваляй гумата и премери с една рулетка, де. За 5 минути работа е!
Не съм сигурен, ама.... то радиуса им ще е раличен, не виждам как да стане с едни и същи апарати, на едно и също място поставени, да се слагат дискове с 30 мм. разлика в диаметрите.
Сваляй гумата и премери с една рулетка, де. За 5 минути работа е!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”