Значи имам голф 3 1,6 моно инжекцион. Прави ми впвчатление че когато седя на светофар или само на место и при загряла и студена губи обороти и почва да тресе.Също така стрелката на оборотомера е под 1000 оборота.Та от що мпже да е това???
П.П:А тая кола коло на сто би трябвало да харчи градско и извън градско???
Губене на обороти???
Здравейте,
Аз имам същия проблем с Голф2 1,8 моноинжекция RP двигател. Проблема е особено осезаем при студено време и незагрял двигател. Доста майстори обиколих и не мога да намеря решение. Сменяха даже и ламбда сондата ама никаква файда. Свещите са ми нови, с кабелите няма видими проблеми.
Сега лятото не се усеща много проблема и затова засега не се занимавам, но няма да е лошо да го измислим някак си.
Аз имам същия проблем с Голф2 1,8 моноинжекция RP двигател. Проблема е особено осезаем при студено време и незагрял двигател. Доста майстори обиколих и не мога да намеря решение. Сменяха даже и ламбда сондата ама никаква файда. Свещите са ми нови, с кабелите няма видими проблеми.
Сега лятото не се усеща много проблема и затова засега не се занимавам, но няма да е лошо да го измислим някак си.
така само може да гадаеме. отиваш на диагностика и се вижда къде е проблема. мога да ти препоръчам човек, от който съм много доволен (в София е).
Последна промяна от HF на Сря 20 юли 2005 22:01, променено общо 1 път.
HF написа:така само може да гадаеме. отиваш на диагностика и се вижда къде е проблема. мога да ти препоръчам човек, от който съм много доволен.
препоръчай такъв за Варна и съм там
че ми писна от "разбирачи" дето нищо което и сам да си направя не могат
и аз от този който ми прави инжекцията бях много доволен (ако някой се интересува за Варна мога да го свържа) докато не се появи този проблем който явно му дойде повечко
честно казано не съм го чувал
преди ходех при Ботев (не помня първото име) в аспарухово и ме кефи как бачка пича, ама той винаги е много зает и да бия половин час път и да чакам там още един ако се освободи евентуално ......
предполагам имаш лични впечатления от този Ицо щом го препоръчваш
ще отида при него и ако решим проблема ще пиша какво е било
само че не се очертава да е по рано от месец
...... така че може да се помисли за разни варианти дотогава
преди ходех при Ботев (не помня първото име) в аспарухово и ме кефи как бачка пича, ама той винаги е много зает и да бия половин час път и да чакам там още един ако се освободи евентуално ......
предполагам имаш лични впечатления от този Ицо щом го препоръчваш
ще отида при него и ако решим проблема ще пиша какво е било
само че не се очертава да е по рано от месец

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
steff_gti написа:Във Варна най-добрия е Ицо-елкона. Сервиза (голямо бяло хале още недостроено на втория етаж) се намира точно след StarPower-a който е под 50-ти блок във Възраждане.
ОО тъмна Индия къде е това.Трябва да го издиря.
Капачка, палец , свещи са нови , кабелите са също ОК и при мен се проявява .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”