Проблем с Golf II
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Golf II
Днес както си карам и ми изхвърча една свещ. Пробвах да я завия, но не стана. Свалих друга, като си мислех, че е от свещта, но и тя не се зави - резбата на главата се е разбила. Дайте съвет какво да правя, къде да отида?
Последна промяна от fanagor4o на Нед 10 фев 2008 19:45, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тъжничко!
При всички случаи, без обезглавяване (сваляне на главата) няма да минеш!
Навремето много от Трабантите се караха с втулки и свещи с по-тесни резби.
Може да се разпробие отвора, да се нареже резба и да се навие преходна втулка. Не знам колко ще е удачно като решение. При всички случаи, обаче, трябва да се свали главата, защото сещай се къде ще отидат стружките...
Ако се прави с втулка, да се залепи с високотемпературно лепило, нанесено по резбата й преди стягането, че да не се развива тя после.

При всички случаи, без обезглавяване (сваляне на главата) няма да минеш!
Навремето много от Трабантите се караха с втулки и свещи с по-тесни резби.
Може да се разпробие отвора, да се нареже резба и да се навие преходна втулка. Не знам колко ще е удачно като решение. При всички случаи, обаче, трябва да се свали главата, защото сещай се къде ще отидат стружките...
Ако се прави с втулка, да се залепи с високотемпературно лепило, нанесено по резбата й преди стягането, че да не се развива тя после.
- stinka
- Автомобил: pasat b5 i pasat b3
- Двигател:
?
става ,стига майстора да е точен -към 10 години карам дизелак с втулка на разпръсквача. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”