Шофиорска седалка-спря да потьва
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шофиорска седалка-спря да потьва
Пичове да ва питам, два дена ходя с голфа на жената ,и вчера ми вика че преди това се регорирала седалката надолу(потьвала) а след моето употребяване на колата и тази функция вече не работила. Аз сьм сто и двь-триисе кила ама дядо ханс не вярвам че не го е предвидил че и такива хора може да се качат в произведената от него кола
.Някакви сьвети гледах в тьрсачката, като че ли не срещнах такава работа. Някои ако може да ми каже амортисиорче ли има нещо изпуснало или нещо друго. Или друга седалка трябва. По принцип ще намеря друга, но тези са едни специфични тапицерии пише ролинг-стоун.Или да продьлжава така , но проблема е че седалката е потьнала до последно и и било ниско и не виждала 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Шофиорска седалка-спря да потьва
slavi ivanov slavov написа:Пичове да ва питам, два дена ходя с голфа на жената ,и вчера ми вика че преди това се регорирала седалката надолу(потьвала) а след моето употребяване на колата и тази функция вече не работила. Аз сьм сто и двь-триисе кила ама дядо ханс не вярвам че не го е предвидил че и такива хора може да се качат в произведената от него кола.Някакви сьвети гледах в тьрсачката, като че ли не срещнах такава работа. Някои ако може да ми каже амортисиорче ли има нещо изпуснало или нещо друго. Или друга седалка трябва. По принцип ще намеря друга, но тези са едни специфични тапицерии пише ролинг-стоун.Или да продьлжава така , но проблема е че седалката е потьнала до последно и и било ниско и не виждала
Много бе брат.....бая зориш седалката и не се изненадвай,че не те слуша...Имам познат с твойте килограми и същите проблеми ....обикновено след 6-я месец на всичките му коли седалките са размазани....
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”