Шофиорска седалка-спря да потьва

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Шофиорска седалка-спря да потьва

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 12 фев 2008 10:36

Пичове да ва питам, два дена ходя с голфа на жената ,и вчера ми вика че преди това се регорирала седалката надолу(потьвала) а след моето употребяване на колата и тази функция вече не работила. Аз сьм сто и двь-триисе кила ама дядо ханс не вярвам че не го е предвидил че и такива хора може да се качат в произведената от него кола :lol: .Някакви сьвети гледах в тьрсачката, като че ли не срещнах такава работа. Някои ако може да ми каже амортисиорче ли има нещо изпуснало или нещо друго. Или друга седалка трябва. По принцип ще намеря друга, но тези са едни специфични тапицерии пише ролинг-стоун.Или да продьлжава така , но проблема е че седалката е потьнала до последно и и било ниско и не виждала :roll:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Шофиорска седалка-спря да потьва

Мнениеот joker » Вто 12 фев 2008 10:42

slavi ivanov slavov написа:Пичове да ва питам, два дена ходя с голфа на жената ,и вчера ми вика че преди това се регорирала седалката надолу(потьвала) а след моето употребяване на колата и тази функция вече не работила. Аз сьм сто и двь-триисе кила ама дядо ханс не вярвам че не го е предвидил че и такива хора може да се качат в произведената от него кола :lol: .Някакви сьвети гледах в тьрсачката, като че ли не срещнах такава работа. Някои ако може да ми каже амортисиорче ли има нещо изпуснало или нещо друго. Или друга седалка трябва. По принцип ще намеря друга, но тези са едни специфични тапицерии пише ролинг-стоун.Или да продьлжава така , но проблема е че седалката е потьнала до последно и и било ниско и не виждала :roll:

Много бе брат.....бая зориш седалката и не се изненадвай,че не те слуша...Имам познат с твойте килограми и същите проблеми ....обикновено след 6-я месец на всичките му коли седалките са размазани....

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 12 фев 2008 10:46

А туи то, и сега какво трябва някои вьзглавничка ,да ма бии с нея по главата :lol:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 12 фев 2008 11:54

Мммм да от килцата е!!Всичките ми познати с подобни килца са им изпочупени седалките!!!според мен не са много тия килограми но што стаа така незнам! :D

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 12 фев 2008 12:33

странно аз съм към 115-120 и за сега проблеми не съм имал :bishop да нямам

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Сря 13 фев 2008 0:04

Просто колегата явно е стигнал "дъното", оттук по -надолу е само асфалта, демек нема накъде ,следва неизбежен възход...(ремонт де)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”