Вибрира фара, счупена е машинката за ел. настройка...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Вибрира фара, счупена е машинката за ел. настройка...
Значи, при движение по дори съвсем лека неравност фара вибрира не в синхрон с клатенето на колата /дано мога така да го обесня/. Машинката за ел. настройка е развалена и съответно съм я свалил. Възможно ли е да е от липсата и? Има ли какво да се разхлаби от вътре в самия фар? Крушки, мрушки ....всичко изглежда наред....фара е здраво хванат...не е чупен , лепен и прочие...ушичките му са здрави....марка ВАЛЕО...от стоковите голфови фарове 98ма...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:На мястото на машинката се слага тапа, която от вътре е ябълковидна и захваща рефлектора за щипката.
Ако я нямаш е нормално да ти вибрира рефлектора.
еееееееееееееее....мерси, васе, мислих го мислих го....
а идеи от къде да се сдобия с такава тапа

то и ел. машинка не е лошо си зема нова ама за екстра, която едва ли ще ползвам някога не ми се дават кинти....тя сигурно е 40-50лв тая машинка...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Защо не върнеш машинката???
щото съм майстор кольо и всичко разглобявам още от 3 годишен в детската градина разглобих с отвертка шкафа и възпитателката получи срив на аневризмата...от тогава съм си втълпил че мога да оправя всичко.../включително женичките/, но за съжаление само развалям /включително женичките/...
п.с. машинката претърпя първа младост след основен ремонт с пневматичен чук и менгеме

пс. бог да и дава сили във вечното поле на умрялите електрочасти...някъде там е цд чейнджъра от опела ми след опит да му почистя оптиката преди 3 години със 2 процента спирт

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”