Букса за Борд Компа
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Букса за Борд Компа
може и да я има тазо тема но не я намирам.Та въпросът ми е следния има ли опция да си пусна борд компа и да ми изписва разход,температура и така на татък,някъде бях чул че на колите на които не е залойено като екстра мойе да се изведе ключе и да се пусне вместо от ръчката за чистачките!!!............
pitbula90 написа:ами има я на моя голф задържам коп4ето за нулиране на дневния километраж след това даваш контакт и махаш контакта след това даваш контакт и пускаш коп4ето за нулиране на дневния километраж и си избираш опциите от коп4ето за настроика на 4асовника
Чудно какво ли значат символите които виждаш?

Колега това което правиш, няма нищо общо с това за което е зададен въпроса.
policevidin - мисията е невъзможна. За съжаление.
- policevidin
- policevidin
policevidin написа:защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот
Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва???

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
mi_ho написа:policevidin написа:защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот
Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва???

Стилл колегата е прав при мен нали видя как е на ВАГ-КОМ има доста опции и круйза е една от тях само се активира и после се чудиш как да монтираш бутонче

- policevidin
аз точно за теб питах нали искаше да си го направиш като на Владко на Голфето!!!racing_team_vidin написа:mi_ho написа:policevidin написа:защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот
Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва???[/q
Стилл колегата е прав при мен нали видя как е на ВАГ-КОМ има доста опции и круйза е една от тях само се активира и после се чудиш как да монтираш бутонче![]()
emo-gar написа:Иде реч за MFA ,или го имаш или не
Multifunktionsanzeige!
Поправете ме ако греша, но и аз съм на мнение че това не е просто копче което трябва да изведеш. Цяла инсталация е, която не е толкова просто да си сложиш. При мен също е фабрично, но доколкото знам се прилага на Голф от около 2000та година.
А за Темпомата не разбрах нещо - до колкото знам той също не е въпрос само на копчетата и софтуерна активация!? Ако е така колко му е човек да смени лостчето...
- racing_team_vidin
- Двигател:
- policevidin
- racing_team_vidin
- Двигател:
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
По въпроса за темпомата има цяла тема и не се тормозете да търсите оригиналния лост защото ако си намерите от MFA и го разглобите може да го вградите в лоста на чистачките и единственното по което си личи е че се обръщат символите нарисувани на лоста. Триете ги и получавате оригиналния лост . А по повод монтиране на MFA на коли който нямат не бъдете сигурни че не става, е не става без да се смени таблото и без лоста за управление но сега с един човек работим върху този проект и когато стане ще обясня подробно!
- racing_team_vidin
- Двигател:
pavlikianov написа:По въпроса за темпомата има цяла тема и не се тормозете да търсите оригиналния лост защото ако си намерите от MFA и го разглобите може да го вградите в лоста на чистачките и единственното по което си личи е че се обръщат символите нарисувани на лоста. Триете ги и получавате оригиналния лост . А по повод монтиране на MFA на коли който нямат не бъдете сигурни че не става, е не става без да се смени таблото и без лоста за управление но сега с един човек работим върху този проект и когато стане ще обясня подробно!
темпомата работи от доста време, пак с българска ръка, но според мен стана доста добре, а за MFAто таблото мисля не се сменя имам схема на буксата на таблото(28pin) и има изводи/ входове (незнам точно как работи) за MFA ако ти върши работа схемата,да тия пратя. дисплея си е универсален
П.П Не мога все още да качвам снимки тук
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”