Букса за Борд Компа

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Букса за Борд Компа

Мнениеот policevidin » Чет 07 фев 2008 21:32

може и да я има тазо тема но не я намирам.Та въпросът ми е следния има ли опция да си пусна борд компа и да ми изписва разход,температура и така на татък,някъде бях чул че на колите на които не е залойено като екстра мойе да се изведе ключе и да се пусне вместо от ръчката за чистачките!!!............

Потребителски аватар
pitbula90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pitbula90 » Пет 08 фев 2008 15:27

ами има я на моя голф задържам коп4ето за нулиране на дневния километраж след това даваш контакт и махаш контакта след това даваш контакт и пускаш коп4ето за нулиране на дневния километраж и си избираш опциите от коп4ето за настроика на 4асовника

mi_ho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi_ho » Пет 08 фев 2008 19:36

pitbula90 написа:ами има я на моя голф задържам коп4ето за нулиране на дневния километраж след това даваш контакт и махаш контакта след това даваш контакт и пускаш коп4ето за нулиране на дневния километраж и си избираш опциите от коп4ето за настроика на 4асовника

Чудно какво ли значат символите които виждаш? :D :D :D
Колега това което правиш, няма нищо общо с това за което е зададен въпроса.
policevidin - мисията е невъзможна. За съжаление.

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Съб 09 фев 2008 10:18

защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот 8)

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 09 фев 2008 10:51

Иде реч за MFA ,или го имаш или не

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Съб 09 фев 2008 15:21

emo-gar написа:Иде реч за MFA ,или го имаш или не
нещо не те разбрах какво МФА????

mi_ho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi_ho » Съб 09 фев 2008 20:47

policevidin написа:защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот 8)

Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва??? :lol:

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Съб 09 фев 2008 23:35

mi_ho написа:
policevidin написа:защо бе колега, мисията е нвъзможна един приател си пусна круист контрола по този начин намаше копче тои си сложи и сеа си има Аутопилот 8)

Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва??? :lol:[/q
Стилл колегата е прав при мен нали видя как е на ВАГ-КОМ има доста опции и круйза е една от тях само се активира и после се чудиш как да монтираш бутонче :D :lol:

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Нед 10 фев 2008 0:30

racing_team_vidin написа:
mi_ho написа:

Защото колега, този твой приятел просто си е активирал функцията "темпомат". Тази функция си е заложена още от завода. А за MFA няма как да стане. Все едно да държиш една крушка, да липсват кабели, фасунка и електричество, и да се чудиш - защо, аджеба, тази крушка не светва??? :lol:[/q
Стилл колегата е прав при мен нали видя как е на ВАГ-КОМ има доста опции и круйза е една от тях само се активира и после се чудиш как да монтираш бутонче :D :lol:
аз точно за теб питах нали искаше да си го направиш като на Владко на Голфето!!!

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Нед 10 фев 2008 1:00

emo-gar написа:Иде реч за MFA ,или го имаш или не

Multifunktionsanzeige!

Поправете ме ако греша, но и аз съм на мнение че това не е просто копче което трябва да изведеш. Цяла инсталация е, която не е толкова просто да си сложиш. При мен също е фабрично, но доколкото знам се прилага на Голф от около 2000та година.

А за Темпомата не разбрах нещо - до колкото знам той също не е въпрос само на копчетата и софтуерна активация!? Ако е така колко му е човек да смени лостчето...

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Нед 10 фев 2008 2:39

разправията с доставки и допълнителни пари от САЩ ми намериха лоста цената беше 40-50$ + 20$ за доставка и стана една мътна
все пак сме в българия и всичко се изработва на ръка :lol:

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Пон 11 фев 2008 17:09

Боби някъде из форума мернах МФА за 20 тина лева> Потърси!!

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 12 фев 2008 1:54

policevidin написа:Боби някъде из форума мернах МФА за 20 тина лева> Потърси!!

лоста с MFA или друго не те разбрах :?:

Потребителски аватар
pavlikianov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlikianov » Вто 12 фев 2008 9:11

По въпроса за темпомата има цяла тема и не се тормозете да търсите оригиналния лост защото ако си намерите от MFA и го разглобите може да го вградите в лоста на чистачките и единственното по което си личи е че се обръщат символите нарисувани на лоста. Триете ги и получавате оригиналния лост . А по повод монтиране на MFA на коли който нямат не бъдете сигурни че не става, е не става без да се смени таблото и без лоста за управление но сега с един човек работим върху този проект и когато стане ще обясня подробно!

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 12 фев 2008 13:23

pavlikianov написа:По въпроса за темпомата има цяла тема и не се тормозете да търсите оригиналния лост защото ако си намерите от MFA и го разглобите може да го вградите в лоста на чистачките и единственното по което си личи е че се обръщат символите нарисувани на лоста. Триете ги и получавате оригиналния лост . А по повод монтиране на MFA на коли който нямат не бъдете сигурни че не става, е не става без да се смени таблото и без лоста за управление но сега с един човек работим върху този проект и когато стане ще обясня подробно!

темпомата работи от доста време, пак с българска ръка, но според мен стана доста добре, а за MFAто таблото мисля не се сменя имам схема на буксата на таблото(28pin) и има изводи/ входове (незнам точно как работи) за MFA ако ти върши работа схемата,да тия пратя. дисплея си е универсален
П.П Не мога все още да качвам снимки тук

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”