Здравейте,
колко излиза смяната на външно каре? някой да го е сменял наскоро и да има актуална информация - труд + части?

Смяна на външно каре?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
ами колегата да обясни кога се чува тракането.като кара и мине през неравност или в остър завой и тръгване.
външно каре е правилен термин щото има каре което е от страната на колелото и което се хваща на главината(външно).има и вътршно което е хванато за скоростната кутия..цената на карето ще е около 100лв(но не съм сигурен)
външно каре е правилен термин щото има каре което е от страната на колелото и което се хваща на главината(външно).има и вътршно което е хванато за скоростната кутия..цената на карето ще е около 100лв(но не съм сигурен)
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега !!!!!!! Тракането на завои може да е било само от биалетките и да не е имало нужда от ново каре!!!! При мен така се получи взех и каре ама майистора ми каза да не бързам да го слагаме смених тампони и биалетки и сега всичко е наред!!!!! Крето ми остана бонус и ся се чудя кво да го правя(чисто ново)!!!! А относно за стенда щом ти бяга занчи нищо не са направили!!!!!! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”