как да сменя крушките на таблото
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как да сменя крушките на таблото
Едната крушка на километража не ми светии исках да си я сменя тъй като смених и клемореда.Но стигнах до раблата със стъклото.Не знам какво трябва още да се свали а явно трябва и от страничните панели да е.В дясно махнах един панел до радиото и се отвори щипката и единия винт но от лявата страна какво трябва да махна и въобще какво още ме очаква.Става въпрос за Голф3 те всичнкиарматурни табла са еднакви иначе.
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: как да сменя крушките на таблото
mikeetschi написа:Едната крушка на километража не ми светии исках да си я сменя тъй като смених и клемореда.Но стигнах до раблата със стъклото.Не знам какво трябва още да се свали а явно трябва и от страничните панели да е.В дясно махнах един панел до радиото и се отвори щипката и единия винт но от лявата страна какво трябва да махна и въобще какво още ме очаква.Става въпрос за Голф3 те всичнкиарматурни табла са еднакви иначе.
Махаш всички пластмаси на арматурното табло.Под духалките има много винтовете, под капачките също има много винтове (не се притеснявай, лесно е, просто трябва да си наблюдателен и внимателен).
Винтовете, които държат арм.табло са около 20-25бр, за сажаление трябвада махнеш всичките, иначе рискуваш да изпочупиш половината пластмаса.
След като разкостиш арматурното табло, ще ти се отвори приятна гледка, на коята ще видиш, че арматурното табло се държи на 4-ри броя винтове(желателно е да ги развиеш с магнитна отверка), после откачваш буксите и вадиш таблото и сменяш крушките.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”