Като загрее прекъсва 1.8mi
Като загрее прекъсва 1.8mi
Колеги имам Голф2 1.8mi като я запаля работи много добре на бензин(имам газ там нямам никакъв проблем)имам реле за рестартиране на компа,но като позагрее малко и почва да прекъсва.Започнах да търся проблема,замерих помпата(работи),почистих дюзата,сложих добавка в бенза,и дотука,колата скоро беше на елкон,след елкона я карах 2 дена на бензин и нямаше никакъв проблем и изведнъж пак почна да прекъсва.Дали е от дюзата или от нещо друго,моля помогнете. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мотора ти е RP най-вероятно-така че се разпитва с тестер-диагностика му направи.Помисли си какво са правили на елкона та след това 2 дни е вървяла без проблем-може да е там ключа за бараката.като казваш че си мерил помпата-на топла кола мерил ли си налягане?Пък и уточни малко-само на празен ход ли прекъсва,мощност губи ли,разхода на гориво как е.
Мотора е RP.Помпата я мериха на загряла кола,това че два дена вървя си го обяснявам с това,че ми почистиха дюзата и след това е възможно пак да се е запушила(възможно ли е от добавката за бензин).Направи ми впечатление това че,като стисна маркуча на излишното горово колата работи перфектно(значи не и стига горивото).Аз си обяснявам всичко с това че ми е запушена пак дюзата(незнам от каде другаде може да е).Колата като е студена работи добре и на празен ход и в движение(работи автоматичния смукач),а като позагрее прекасва и на празен ход и в движение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”