Голф 3 изтичане на маслото на скоростната кутия?-ПОПРАВЕНО!!
- MasteR_G
- Автомобил: AUDI A3 1.8T
- Двигател: AGU 1999
Голф 3 изтичане на маслото на скоростната кутия?-ПОПРАВЕНО!!
Колеги тая вечер ми се случи нещо много трагично...нещо изчатка при потегляне и колата не потегли,като слязох да я видя почна да изтица маслото на скоростната кутия и я прибрах в бокса но не мога да разбера защо се поличи така и какво е заминало..като изклиюм ест. кутията ??!!
(((((((((((((((((((((((

Последна промяна от MasteR_G на Пет 07 мар 2008 19:11, променено общо 1 път.
- MasteR_G
- Автомобил: AUDI A3 1.8T
- Двигател: AGU 1999
Цък Цък м дам колата вече отново беснее по улиците
)
Скоростната кутия се пука и става дупка колкото главата ми.... досещата се защо,а да и съединителя се смяна щото стария се е бил позапалил и е горял мъничко така....всичко ми излезе 500лв... така че на някой ако му подгизнат краката с масло от скоростната кутия и се чуди какво го чака да знае ..... много се изумиха майсторите как така съм запалил съединителя ... но това го запазих в тайна от тях
)))
Ето и една снимка на дупката на кутията....

Скоростната кутия се пука и става дупка колкото главата ми.... досещата се защо,а да и съединителя се смяна щото стария се е бил позапалил и е горял мъничко така....всичко ми излезе 500лв... така че на някой ако му подгизнат краката с масло от скоростната кутия и се чуди какво го чака да знае ..... много се изумиха майсторите как така съм запалил съединителя ... но това го запазих в тайна от тях

Ето и една снимка на дупката на кутията....

Последна промяна от MasteR_G на Пет 07 мар 2008 19:15, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”