golf 4 амортисьор
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
golf 4 амортисьор
колеги като си сменях гумите видях 4е на задните амортисьори са скасни някакви гумени уплатнения които са захванати единия краи за купето а другия краи желязна траба в която влиза амортисьора мисалта ми е дали трябва да се смени целия амортисьор или само гуменото оплатнение колата е голф 4 1.9 тди 110
Последна промяна от ivankov на Сря 20 фев 2008 18:36, променено общо 3 пъти.
Re: golf 4 мортесиори
ivankov написа:колеги като си сменях гумите видях 4е на задните мортесиори са скасни някакви гумени уплатнения които са захванати единия краи за купето а другия краи желязна траба в която влиза мортесиора мисалта ми е дали трябва да се смени целия мортесиор или само гуменото оплатнение колата е голф 4 1.9 тди 110
Колега какво е това "мортесиор"?? Не знам такава дума или част по колата. За АМОРТИСЬОР ли говорим??
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: golf 4 мортесиори
извинявам се колега за грешкатаso.sec написа:ivankov написа:колеги като си сменях гумите видях 4е на задните мортесиори са скасни някакви гумени уплатнения които са захванати единия краи за купето а другия краи желязна траба в която влиза мортесиора мисалта ми е дали трябва да се смени целия мортесиор или само гуменото оплатнение колата е голф 4 1.9 тди 110
Колега какво е това "мортесиор"?? Не знам такава дума или част по колата. За АМОРТИСЬОР ли говорим??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”