Golf 3 май не е за града и българските пътища

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
greenbul
Автомобил:
Двигател:

Golf 3 май не е за града и българските пътища

Мнениеот greenbul » Нед 24 фев 2008 21:26

Гледма голф 3-ката много ниска са я направили. Не говоря за разните клекнали кошници, ами въобще за колата като кнструкция. Около 7 см са по-ниски от полото ми и от фабията на брат ми. Готина колица ама куца за условията ни. Разправят за някакви втулки ама кел файда - те вдигат 2 см. , останалото е опсасна игра с конструкцията на колата. Искам хубава колица дето пак да си паркирам където искам, а другите не могат. VW Polo комбито е добър вариант, но никога не съм го виждал в БГ на под 300 000 км.

Потребителски аватар
pavlikianov
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 3 май не е за града и българските пътища

Мнениеот pavlikianov » Нед 24 фев 2008 21:34

greenbul написа:Гледма голф 3-ката много ниска са я направили. Не говоря за разните клекнали кошници, ами въобще за колата като кнструкция. Около 7 см са по-ниски от полото ми и от фабията на брат ми. Готина колица ама куца за условията ни. Разправят за някакви втулки ама кел файда - те вдигат 2 см. , останалото е опсасна игра с конструкцията на колата. Искам хубава колица дето пак да си паркирам където искам, а другите не могат. VW Polo комбито е добър вариант, но никога не съм го виждал в БГ на под 300 000 км.

Интересно разяснение ама РАЗНИТЕ КЛЕКНАЛИ КОШНИЦИ не е ли малко тежко изказване ,или искаш да кажеш че всички ние с спортно окачване сме КАРУЦАРИ? Не така колега, все пак Голфа доста се е доказал като цяло а да не говорим и за продажби! Имайте малко уважение, превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме!

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Нед 24 фев 2008 21:37

Ако я караш селската и да я качваш пред някое кафе на тротоара си е друг въпрос, купи си някои джип като не ти харесва

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 24 фев 2008 21:37

Оплаквания на инжинерите във Волфсбург - съчувстваме ти , но с нищо не можем да ти помогнем :idea3 :wink: :lock:

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Нед 24 фев 2008 21:42

какво? :?

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 24 фев 2008 21:45

веселин написа:Оплаквания на инжинерите във Волфсбург - съчувстваме ти , но с нищо не можем да ти помогнем :idea3 :wink: :lock:

death

greenbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greenbul » Нед 24 фев 2008 21:48

"превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме" именно, идеята ми е, че колата се купува от хора, които искат да гъзареят, ама париците им не стигат да са истински гъзари. Зад термина спортно оказване често се крие екземпляр, който е звеки изтърбушен и затова просто е клекнал. Аз му се кефя, че е безобразно евтин, а за мен колата е вещ, а не еманация на себеусещането ми за социална реализация. Просто ме е яд, че нито 3-ката, нито 4-ката притежават онази мултифинкционалност, както прослувутия голф 2. Ниски са, не стават ...

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Нед 24 фев 2008 21:48

има и по-ниски земи си хонда и пак ела да приказваме голфа ще ти се види като всъдеход

Потребителски аватар
pavlikianov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlikianov » Нед 24 фев 2008 21:58

greenbul написа:"превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме" именно, идеята ми е, че колата се купува от хора, които искат да гъзареят, ама париците им не стигат да са истински гъзари. Зад термина спортно оказване често се крие екземпляр, който е звеки изтърбушен и затова просто е клекнал. Аз му се кефя, че е безобразно евтин, а за мен колата е вещ, а не еманация на себеусещането ми за социална реализация. Просто ме е яд, че нито 3-ката, нито 4-ката притежават онази мултифинкционалност, както прослувутия голф 2. Ниски са, не стават ...

ами купи си джип щом ти е ниска, да не забравяме че хубавата жена на един за други е грозна, а по въпроса за гъзарията мнението ти не е актуално, гъзар не е определение за човек с 20000 лв в джоба а такъв който с малко постига галям ефект! Е, сам си отговори защо ли хората по улиците все още се обръщат след тези 15 годишни НИСКИ КОШНИЦИ !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 24 фев 2008 22:01

Повечето Г3 който виждам са като луноходи сравнение с Г4 така че не знам такъв ако си вземеш как ще го караш :lol: А кой е със спортно окачаване и кой е изтърбушен се познава от километри-обикновенно втория вид е в мнооого лошо състояние на всички части на купето :wink:

Потребителски аватар
pacoy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacoy » Нед 24 фев 2008 22:01

хаха ае браточка всеки си взима колата с различна цел...това че искаш висока кола...няма проблем но да убиждаш голфовете със спортно окачване сякаш не върви.Като искаш висока земи си един Москвич и си ти човека :lol:

mufin
Автомобил:
Двигател:

Айде

Мнениеот mufin » Нед 24 фев 2008 22:05

Айде поредния "разбирател"
Може на някое село да се
гъзареят
с голф, амо повечето хора го вземат защото е здрав и икономичен.
Москвича например е доста по-висок. Сигурно по-пасва на сърцето :lol:

ikonoma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ikonoma » Нед 24 фев 2008 22:07

pavlikianov написа:Е, сам си отговори защо ли хората по улиците все още се обръщат след тези 15 годишни НИСКИ КОШНИЦИ !

В кръга на майтапа - заради гърмежите от ремуса, надупчен с бургия 11 мм., леТните джанти, сините пръскалки и прочие. :lol:

Потребителски аватар
pavlikianov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlikianov » Нед 24 фев 2008 22:08

ikonoma написа:
pavlikianov написа:Е, сам си отговори защо ли хората по улиците все още се обръщат след тези 15 годишни НИСКИ КОШНИЦИ !

В кръга на майтапа - заради гърмежите от ремуса, надупчен с бургия 11 мм., леТните джанти, сините пръскалки и прочие. :lol:

да, и антистатика дето виси отзад!

Потребителски аватар
golf rlZZZ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf rlZZZ » Нед 24 фев 2008 22:08

пич мери си думите за спортното окачване,някои хора тук това го приемаме лично!като не ти харесва голфа го продай и си купи тоурег и ако той ти е нисък, пробвай с танк

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”