Golf 3 май не е за града и българските пътища
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 май не е за града и българските пътища
Гледма голф 3-ката много ниска са я направили. Не говоря за разните клекнали кошници, ами въобще за колата като кнструкция. Около 7 см са по-ниски от полото ми и от фабията на брат ми. Готина колица ама куца за условията ни. Разправят за някакви втулки ама кел файда - те вдигат 2 см. , останалото е опсасна игра с конструкцията на колата. Искам хубава колица дето пак да си паркирам където искам, а другите не могат. VW Polo комбито е добър вариант, но никога не съм го виждал в БГ на под 300 000 км.
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 май не е за града и българските пътища
greenbul написа:Гледма голф 3-ката много ниска са я направили. Не говоря за разните клекнали кошници, ами въобще за колата като кнструкция. Около 7 см са по-ниски от полото ми и от фабията на брат ми. Готина колица ама куца за условията ни. Разправят за някакви втулки ама кел файда - те вдигат 2 см. , останалото е опсасна игра с конструкцията на колата. Искам хубава колица дето пак да си паркирам където искам, а другите не могат. VW Polo комбито е добър вариант, но никога не съм го виждал в БГ на под 300 000 км.
Интересно разяснение ама РАЗНИТЕ КЛЕКНАЛИ КОШНИЦИ не е ли малко тежко изказване ,или искаш да кажеш че всички ние с спортно окачване сме КАРУЦАРИ? Не така колега, все пак Голфа доста се е доказал като цяло а да не говорим и за продажби! Имайте малко уважение, превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме!
-
- Автомобил:
- Двигател:
"превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме" именно, идеята ми е, че колата се купува от хора, които искат да гъзареят, ама париците им не стигат да са истински гъзари. Зад термина спортно оказване често се крие екземпляр, който е звеки изтърбушен и затова просто е клекнал. Аз му се кефя, че е безобразно евтин, а за мен колата е вещ, а не еманация на себеусещането ми за социална реализация. Просто ме е яд, че нито 3-ката, нито 4-ката притежават онази мултифинкционалност, както прослувутия голф 2. Ниски са, не стават ...
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
greenbul написа:"превъзхожда доста ХУБАВИ КОЛИЦИ на цената на която я купуваме" именно, идеята ми е, че колата се купува от хора, които искат да гъзареят, ама париците им не стигат да са истински гъзари. Зад термина спортно оказване често се крие екземпляр, който е звеки изтърбушен и затова просто е клекнал. Аз му се кефя, че е безобразно евтин, а за мен колата е вещ, а не еманация на себеусещането ми за социална реализация. Просто ме е яд, че нито 3-ката, нито 4-ката притежават онази мултифинкционалност, както прослувутия голф 2. Ниски са, не стават ...
ами купи си джип щом ти е ниска, да не забравяме че хубавата жена на един за други е грозна, а по въпроса за гъзарията мнението ти не е актуално, гъзар не е определение за човек с 20000 лв в джоба а такъв който с малко постига галям ефект! Е, сам си отговори защо ли хората по улиците все още се обръщат след тези 15 годишни НИСКИ КОШНИЦИ !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Айде
Айде поредния "разбирател"
Може на някое село да се
Москвича например е доста по-висок. Сигурно по-пасва на сърцето
Може на някое село да се
с голф, амо повечето хора го вземат защото е здрав и икономичен.гъзареят
Москвича например е доста по-висок. Сигурно по-пасва на сърцето

- pavlikianov
- Автомобил: