Здравейте,
След лек удар докато карах LUPO-то на жена ми, излезоха Airbag на шоф. и пасажерския.
В сервиза ми обявиха егати и цифрата да ми сменят Airbag-а и да ми оправят таблото(след като излезе Airbag-а и ми се скъса)нещо го лепели и ставало таблото като ново.
Купих Airbag-а и искам сам да си оправя колата
Та въпроса ми е как да залепя скъсаното табло сам?
Благодаря ви!

Лепене на табло след изкочил Airbag
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
при Г4 пасажерския еърбег е под едно капаче (капачето се сваля много лесно като си сложиш 2те ръце върху капачето и дърпаш горния ръб с върха на пръстите към тебе и леко нагоре) т.е. като гръмне еърбега (не го пожелавам на никого) той избутва въпросното капаче, след което заменяш еърбега с нов и затваряш капачето... за лупото не знам как е... жалко за случката:(
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ако трябва да си коректен и искаш да разчиташ на тоя еърбег трябва да се смени и таблото.
не за друго а защото усилието което трябва да преодолее възглавницата за да скъса таблото е заложено конструктивно а след залепването му по някакъв начин то ще стане неизвестно. бега може да излезе накриво или дори хич да не може да излезе. последствията няма да ти обяснявам... да не дава господ...
а за естетиката пък хич няма да приказваме...
с 2 думи-не го лепи!
не за друго а защото усилието което трябва да преодолее възглавницата за да скъса таблото е заложено конструктивно а след залепването му по някакъв начин то ще стане неизвестно. бега може да излезе накриво или дори хич да не може да излезе. последствията няма да ти обяснявам... да не дава господ...
а за естетиката пък хич няма да приказваме...

с 2 думи-не го лепи!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”