Пак ми свети AIRBAG :( Мога ли да го оправя сам?? Голф 4
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Пак ми свети AIRBAG :( Мога ли да го оправя сам?? Голф 4
Преди бях пускал тема за това. Проблемът беше решен - оставих си колата на сервиз и ми казаха, че щекера под предната шофьорска седалка се бил разместил и затова светила лампата за AIRBAG. Сега пак ми свети - искам да питам някой правил ли е сам въпросното наместване или свързване наново, защото нито имам време нито искам да ходя на сервиз за нещо дребно. И ако някой колега се отзове, нека обясни какво да направя.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:дори и да го наместиш след това пак си трябва вагком за изтриване на запаметената грешка/грешки....с други думи можеш сам ако знаеш проблема и имаш вагком
п.с. и моя свети като коледна елха, ама много ще се издразня като ида и дам 20лв за 10 секунди работа
Подозирах, че няма да се размина сам

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Green_Madness написа:chefito написа:дори и да го наместиш след това пак си трябва вагком за изтриване на запаметената грешка/грешки....с други думи можеш сам ако знаеш проблема и имаш вагком
п.с. и моя свети като коледна елха, ама много ще се издразня като ида и дам 20лв за 10 секунди работа
Подозирах, че няма да се размина самСега пак трябва да отделям часове за да обикалям и да чакам като идиот за нещо дребно, но пък много дразнещо ме в същото време
абе в софия има много колеги с вагком...мини при някой за 2 минути да го цъкне на компа...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Green_Madness написа:Пичове трябва да си закупя модул за съпротивление за еърбега - някой има ли представа за каква цифра става въпрос? И за още една част да ви питам - колко струва датчика за температурата? Мерси предварително!
Кой датчик за коя температура? Доколкото знам при мен са поне 10. Уточни?
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
kipi написа:Green_Madness написа:Пичове трябва да си закупя модул за съпротивление за еърбега - някой има ли представа за каква цифра става въпрос? И за още една част да ви питам - колко струва датчика за температурата? Мерси предварително!
Кой датчик за коя температура? Доколкото знам при мен са поне 10. Уточни?
Доколкото разбрах за температурата на двигателя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”