Пак ми свети AIRBAG :( Мога ли да го оправя сам?? Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Пак ми свети AIRBAG :( Мога ли да го оправя сам?? Голф 4

Мнениеот Green_Madness » Нед 24 фев 2008 15:58

Преди бях пускал тема за това. Проблемът беше решен - оставих си колата на сервиз и ми казаха, че щекера под предната шофьорска седалка се бил разместил и затова светила лампата за AIRBAG. Сега пак ми свети - искам да питам някой правил ли е сам въпросното наместване или свързване наново, защото нито имам време нито искам да ходя на сервиз за нещо дребно. И ако някой колега се отзове, нека обясни какво да направя.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 24 фев 2008 16:01

дори и да го наместиш след това пак си трябва вагком за изтриване на запаметената грешка/грешки....с други думи можеш сам ако знаеш проблема и имаш вагком

п.с. и моя свети като коледна елха, ама много ще се издразня като ида и дам 20лв за 10 секунди работа :(

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Нед 24 фев 2008 16:06

chefito написа:дори и да го наместиш след това пак си трябва вагком за изтриване на запаметената грешка/грешки....с други думи можеш сам ако знаеш проблема и имаш вагком

п.с. и моя свети като коледна елха, ама много ще се издразня като ида и дам 20лв за 10 секунди работа :(

Подозирах, че няма да се размина сам :? Сега пак трябва да отделям часове за да обикалям и да чакам като идиот за нещо дребно, но пък много дразнещо ме в същото време :evil:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 24 фев 2008 16:07

Green_Madness написа:
chefito написа:дори и да го наместиш след това пак си трябва вагком за изтриване на запаметената грешка/грешки....с други думи можеш сам ако знаеш проблема и имаш вагком

Подозирах, че няма да се размина сам :? Сега пак трябва да отделям часове за да обикалям и да чакам като идиот за нещо дребно, но пък много дразнещо ме в същото време :evil:

абе в софия има много колеги с вагком...мини при някой за 2 минути да го цъкне на компа...

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Вто 26 фев 2008 19:11

Пичове трябва да си закупя модул за съпротивление за еърбега - някой има ли представа за каква цифра става въпрос? И за още една част да ви питам - колко струва датчика за температурата? Мерси предварително!

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Вто 26 фев 2008 19:34

Green_Madness написа:Пичове трябва да си закупя модул за съпротивление за еърбега - някой има ли представа за каква цифра става въпрос? И за още една част да ви питам - колко струва датчика за температурата? Мерси предварително!

Кой датчик за коя температура? Доколкото знам при мен са поне 10. Уточни?

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Вто 26 фев 2008 19:50

не ходи при кой да е .специално голфовете имат проблем с някой версии на ваг-ком.има вариант лампата да не изгасне повече.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Вто 26 фев 2008 21:21

kipi написа:
Green_Madness написа:Пичове трябва да си закупя модул за съпротивление за еърбега - някой има ли представа за каква цифра става въпрос? И за още една част да ви питам - колко струва датчика за температурата? Мерси предварително!

Кой датчик за коя температура? Доколкото знам при мен са поне 10. Уточни?

Доколкото разбрах за температурата на двигателя.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 27 фев 2008 0:28

Green_Madness написа: модул за съпротивление за еърбега

:wink: Това е някаква нова част.Кой ти я каза?
П.С. Пак добре е щото можеше и да ти кажат некоя съществуваща и да ходиш и да си я купиш и пак да не се оправи колата.
Поразгледай малко темите за проблем с еърбега при Голф 4.

Потребителски аватар
komitov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот komitov » Сря 27 фев 2008 11:01

Потърси с търсачкзата имам такава тема за АIR BAG с съвета на колегата Vladko си оправих проблема.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”