В движение още усетих едно като бучене на празен ход, помислих да не е перката на радиатора нещо, но после като се прибрах установих, че бучи когато са включени фаровете или пък когато има някакъв консуматор на ток включен. Понеже това е първия ми голф, нормално е да се притесня от това и искам да ви попитам нормално ли е, ако не какъв евентулано ще да е проблема...
Отговор - лагери на алтенатора

Проблем при вкл. ел. консуматори - бучи странно
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Проблем при вкл. ел. консуматори - бучи странно
Последна промяна от BeckoTDI на Пет 29 фев 2008 12:03, променено общо 3 пъти.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Странен шум на празен ход
Sw!zz3r0 написа:В движение още усетих едно като бучене на празен ход, помислих да не е перката на радиатора нещо, но после като се прибрах установих, че бучи когато са включени фаровете или пък когато има някакъв консуматор на ток включен. Понеже това е първия ми голф, нормално е да се притесня от това и искам да ви попитам нормално ли е, ако не какъв евентулано ще да е проблема...
Генератор, само че незнам ако са лагери бучи и когато нищо не е пуснато,
като пуснеш фаровете трябва да падат малко оборотите, и съвсем леко се изменя работата на мотора, поне при мен е така!!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
komitov написа:Както казваш че бучи да не стане изведнъж алтернатора с приоритет пред другите ремонти по добре го отворете лагерите не струват милиони.
Присъединявам се към съвета на колегата.....спешно го сменяй .....е ако е това де!Ама лагерите не са скъпи,така че и бадева да го смениш няма да се охарчиш много

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”