Вият ми скоростите Г2
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вият ми скоростите Г2
малко ГТИ....от 1ва до 5та повиват...като при по високите скорости намалява шума..на 4та мноого слабо а на 5та едвм доловимо даже не съм сигурен вие ли
предполагам че е в комбина с друг шум на празен ход...чува се тракане от кутията което при натискане на съединителя изчезва..какво може да причинява тази гадост

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вият ми скоростите Г2
Smoke написа:малко ГТИ....от 1ва до 5та повиват...като при по високите скорости намалява шума..на 4та мноого слабо а на 5та едвм доловимо даже не съм сигурен вие липредполагам че е в комбина с друг шум на празен ход...чува се тракане от кутията което при натискане на съединителя изчезва..какво може да причинява тази гадост
тракането е от едно лагерче не помня как се казваше

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Smoke написа:joker забавен си..естествено че я карам само с краве масло...проблема не е до маслото :idea: нещо лагер или не знам...а може да е за смяна самата кутиявсе пак питам ако е поправимо да се сменят някой чаркуляци
bomber - аксиален май беше?от него да трака убу ами виенето може ли да е от него?
неееее ....друга ми беше мисълта...ако си я карал с некачествено масло това ,че то е в кутията не помага много...
Ама тракането от скорстната кутия е лош звук...май ремонт те чака..ако не и смяна на цялата кутия...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”