Цена на потенциометър за Г2
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Sys syshtiq dvigatel sym i smenqh syshtiq datchik.Pri men beshe razbutan i moje bi precakan i motorcheto ne mi raboteshe, ne mi se tyrseshe potenciometyr po morgite i zatova mi slojiha ot samiq serviz nqkakyv vtora ryka ot audi 80.Dadoh 60 za motorche i otshte 400
: za potenciometyr i nova diuza+ rabotata no sega golfa e pushka i ne syjalqvam za parite zashtoto mashinkata si zaslujavashe remonta.
Chisto nov struva 1000 lv
: Recikliran beshe 200-300 evro(zavisi ot modela) a za vtora ryka ne moga da ti kaja.......
Vyv foruma na dir-a nqkakyv ot Dunev mi razpravqshe che mojel da gi nastroiva kato e razmesten kakto e i moq ama az ne sym ot sofiq a i mnogo ne vqrvam che moje da se nastroiva sledkato sa slojili plombi....

Chisto nov struva 1000 lv

Vyv foruma na dir-a nqkakyv ot Dunev mi razpravqshe che mojel da gi nastroiva kato e razmesten kakto e i moq ama az ne sym ot sofiq a i mnogo ne vqrvam che moje da se nastroiva sledkato sa slojili plombi....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ami mahash q kato si otbelejesh staroto mqsto, pochistvash i slagash pak, ama v nikakyv sluchai ne q razmestvai
Predpolagam che moje da se nameri neshto i za 100-200lv ama trqbva da se tyrsi.Ako nqkoi poznat s takyv pasat go nameli nqkyde i posle go prodade na chasti moje da ti podari napravo negoviq ama vsichko e vypros na kysmet.Toq shiban potenciometyr e osnovna chast ot monoto i bez nego nqma kak.Vse pak 1000 lv e chisto nov direktno ot bosch ama toi vyrvi s aluminieviq blok s droselovata klapa i lostoviq mehanizym.Az shtqh da porychvam na Punkara ot klub TOYOTA na DIR-a da mi nameri ot morgite v italiq ama se otkazah, nai-lesno mi beshe da mi go smenqt v serviza na mqsto.Vyrvi potyrsi po morgite iz sofiq i vij po kolko pari vyrvqt, moje na nqkoq morga da ne znaqt za kakvo stava duma i da ti go dadyt tynko 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Samo da te svetna che originalno taq plochka e s 4 bolta na glavite na koito ima plombi za da ne se buta, zashtoto e nastroena na stend, tq izprashta signal na ECU-to i to pyk prashta signal na injektora da se otvori za nqkakvi si chasti ot sekundata.Spored men potenciometyra i injektora vyrvqt v komplekt za da e precizno gorivoobrazuvaneto, kogato ne e precizno se polucava taka narechenoto ot men izstrelvane na krystovishtata.Kogato davash gaz da poteglish kolata otnachalo se zamislq i posle kato luda podskachka i se izrqzva a okolnite te mislqt za super balyk, koito ne moje da kara
Ako shte vzemash potenciometyr da e s plombi zadyljitelno, inyche ako go nastroivash vse pri nqkoi oboroti shte popridyrpva i nqma da ima moshtnost ili pyk shte zabiva mucuna, kakto praveshe pri men na 3000 oborota.
Vij tiq saitove ako iskash:
http://xoomer.virgilio.it/flmbe/Monob.htm
www.volkswagen.msk.ru - tuk nqkyde imashe obqsneniq na rusnacite kak sa si svalqli plochkite da gi pochistvat, mai imashe i edin deto si q e smenql
Hajde sys zdrave!

Vij tiq saitove ako iskash:
http://xoomer.virgilio.it/flmbe/Monob.htm
www.volkswagen.msk.ru - tuk nqkyde imashe obqsneniq na rusnacite kak sa si svalqli plochkite da gi pochistvat, mai imashe i edin deto si q e smenql
Hajde sys zdrave!
Много точно го описа
точно така се държеше колата. Когато свалиха плочката на нея наистина имаше пломби, казаха ми че потенциометъра ми бил много запазен само дето тази пластина вероятно се окислява и не прави добър контакт, след което я сложиха както им падна без никаква настройка и сега се държи по-добре въпреки че когато е студена отново го прави това забиване на носа
Има ли някъде стенд в София на който да може да се настрои? Иначе благодарности за инфото 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”