НЕЩО ПО ПО ЗА ГОЛФ 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
bogo1
Автомобил:
Двигател:

НЕЩО ПО ПО ЗА ГОЛФ 4

Мнениеот bogo1 » Чет 10 апр 2008 18:35

Здравеите на всички,скоро си купих Голф 4,1999г.,1.6 бензин, абе чудно ми е колко е нормално да харчи на бензин на градско и извън градско,при мене ми дарпа наляво леко,и се чудя на реглаж ли да го закарам каде ли,а другото което ме блазни ,ако може някои да ми помогне разбира се откаде мога да си намеря Ръководство за експлоатация за Голф 4,даите некажа идея ,изтеглих си едно от замунда но неще да го отваряи е наруски.молиа ви помогнете ми.З а парви пат карам Голф 4,и незнам какво трябва да знам за него изобшо.Моля по опитните и знаешите да ми кажат .БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 10 апр 2008 18:56

1. 10/100
2. Реглаж/стенд и баланс за начало
3. Не ти трябва ръководство тва да не е космическа совалка
4. Разкарай гадните големи букви от заглавието...

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 10 апр 2008 18:58

Добре дошъл в отбора,разрови се в търсачката колега има много теми и отговори на всичките ти въпроси,най добре си закарай колата в сервиз да ти я огледат качи я на стенд,направи и една диагностика и да ти кажат кое е наред и на кое да обърнеш внимание.Аз мойта си я закарах при един познат което беше за смяна го сменихме и сега си карам и си свиркам.А колко гори 1.6 зависи от теб и в кой сектор ще ти е стрелката на оборотомера и колометража :wink: между 7и....../100
Това с ръководството е тъпо,какво очакваш да прочетеш вътре?
Абе много има писано за тея неща,а и не мога да хвана логиката на това да си купиш кола без значение каква и да питаш във форума колко гори след като вече си я взел,ами ако гори 30/100 :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”