Колеги имам следния въпрос - при въртене на волана, когато колата седи неподвижна ми скърца сервото (не сам сигурен дали е то). Как мога да го оправя това нещо? Да не е някои ремък да трябва да се затегне?
Благодаря ви предварително.
Скърцане на хидравликата
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=80339
Погледни тук за хидравликата - и аз мислех че тя е проблема...
Виж дали скърца нещо на загасена кола и четни моята тема...

Re: ...
Batmirko написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=80339
Колега прочетох темата ти но не е същото. На загасена кола не скърца. Скърца нещо по сервото. Когато навия волана на маь също прескърцва. но сега започна и като са ми по ниски оборотите на колата и почти като е навито до края в спряло положение. При движение нямам никакви проблеми.
Благодаря ти все пак.
Очаквам други предложения защото в неделя смятам да си сменям термостата и да промивам цялата система та да се справя и с това ако е възможно

- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
лесно ли се сменя лагера и семерингите (гледах при братушките че сменят един голям и един малък) щото май при мене натам отиват нещатаandro_ написа:То скърца,скърца от ремъка,ама в един момент помпата започва да се предава и иска смяна на един семеринг и на лагера - всъщност лагерът й се просвирва.Пробвай първо само с ремъка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
deyan_petrov написа:лесно ли се сменя лагера и семерингите (гледах при братушките че сменят един голям и един малък) щото май при мене натам отиват нещатаandro_ написа:То скърца,скърца от ремъка,ама в един момент помпата започва да се предава и иска смяна на един семеринг и на лагера - всъщност лагерът й се просвирва.Пробвай първо само с ремъка.
Амчи на мен ми предстои тази операция,само че лятоска,защото сега нямам време дори да се наспя,камо ли да ремонтирам.
Като гледах в волксваген.мск.ру не изглежда сложно - сваляш помпата и разглабяш,купуваш лагери и семеринг по размер и сглобяваш.Не е кой знае каква философия.Иска време и внимание.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”