Миналата година смених тампоните на носачите и на макаферсона!
Сега пак са за смяна!
Ако някои знае ниакакви по качествени или усилени моля да напише.
Защото цените за смяната са накълно неприемливи -70 за макферсона 50 за на носачите като тампоните струват наполовина на труда.
Всяка година ли да сменяме тампони!!!
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Много зависи и от самото окачване ,ако е базов модел с маслени амортисъори и нормални пружини ще те карат много време ,но ако си със спортно окачване по нашите перфектни пътища точно за 6мес. както каза колегата по-горе и им ебаваш мамата за отрицателно време.Ей го на аз при мен единия тампон отгоре е заминал ,но сега не ми се занимава да го сменям уж подсилени бяха и не знам какви си... 

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Re: Всяка година ли да сменяме тампони!!!
станахме двама и мойте са от миналата година на 5000км.!търсих с търсачката има полезни теми но най важното което намерих е че стават и от Пасат те били по здрави от Голфовите по простата причина че Пасата е по тежък!1.8ABS написа:Миналата година смених тампоните на носачите и на макаферсона!
Сега пак са за смяна!
Ако някои знае ниакакви по качествени или усилени моля да напише.
Защото цените за смяната са накълно неприемливи -70 за макферсона 50 за на носачите като тампоните струват наполовина на труда.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
sdsa
Смених всичко по предницата с АС метал /по препоръка на бакшиш/. На 50000 км. само ми се разтропа шарнир. Тампоните не са ми мръднали. Преди това Феби за 6000км.
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:

предните тампони мисля че са за смяна много страмно са излезли посока нагоре към преедния капак(това тампоните на предните амортисиори от горната страна) - колата е нов внос 2000км има в България ПРЕДНИЦАТА Е УЖАСНА

колата е БОН ДЖОВИ съмнява ме да има нещо спортно по предното окачване моля помогнете ---- и какви тампони да купя?
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”