Централно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
shikerov
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Централно

Мнениеот shikerov » Вто 04 мар 2008 9:56

нещо ми стана на голфчето.начи вчера забелязах 4е като пусна алармата и не заключва колата.нещо мму е станало на централното.с ключа заключва но с дистанционното неще.какав оже да е проблема.колата е голф 3 1.4 1995 година

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Вто 04 мар 2008 10:23

когато е намесена жица,колата е без значение :) ,еми не се чуди отивай на жичкаджия...ако беше само 1 врата да не ти заключва..тогава можеше да погледнеш жиците които минават между вратите,те понякога се прекъсват...ма сички на веднъш...

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Вто 04 мар 2008 11:40

Проблема ти е от самата аларма.Провери дали има бушон по веригата на централното от алармата.Може да е нагорял и контакт на реле от алармата.

Потребителски аватар
totesev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот totesev » Вто 04 мар 2008 16:04

Преди месец имах същия проблем колега,реших че може да е от бушончето и го смених и всичко се оправи,но на другия ден пак ми напръви сищия проблем отключих,но не можех да заключа,отидох при един жичкажия и му обесних какво става и той ми каза че понякога влиза влага в машинката на централното която стои в багашника и затова нещяло да заключва/отключва,аз махнах стериопора около машинката за известно време да се изсуши и от тогава нямам никакви проблеми,а относно това с бушона жичкажията ми каза че като съм го махал един вид съм рестартирвал централното,дано съм ти бил полезен и най - вече дано това ти е проблема.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”