Проблемите са ми два:
1. Всяка година си пълня климатика Г3 1.6 101 к.с. АЕК. На другата година толкова е изпуснал , че и електромагнита не зацепва ( явно има датчик за мин. налягане ). Техника който ми го пълни ( явно за да има работа всяка година ) ми казва че по добре да го пълня отколкото да го ремонтирам. Склонен съм да се съглася с него само ако теча е вътре в купето, т.к. не ми се мисли при разглабяне на таблото какви поразии още ще станат. Въпроса ми е : къде около Габрово ( Габрово, севлиево Търново има добър сервиз. )Чух че ги пълнели с оцветител и се виждал теча ) . Ако знаете такъв дайте координати.
2. При каране около 100 км/ч започва да се чува някакъв гаден шум отпред, но не мога да разбера откъде идва. От 1 година е така и не се отелва нищо, но страхотно ме дразни. Лошото е че колкото бързо идва така си и отива. Не откривам никаква закономерност от скорост спирачки кормило. Интересно е че го има и при изключена скорост, а последния път колкото и опасно да е изключих и мотора. Шумът остана. Задържа се най много 10 сек и изчезва. Оприличавам го на цвилене и квичене наистина е дразнещ. Проверявах лагери ремъци натягах, не е от тях. А и при изкл запалване щом го прави не знам вече накъде да се насоча. Понякога ми иде да я продам заради тази работа. Интересно че в града където карам с не повече от 80 не го прави но изляза ли извън града макар и рядко се появява.
Сервиз за климатици около Габрово и странен шум
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”