Kорите на вратите
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Kорите на вратите
Здравейте колеги.Имам едно питане.Значи от дясната страна от преде кората на вратата нещо при неравности доста ми скърца.Така като е погледна малко се вижда,че щипките не са влезнали като хората, обаче и да искам не могат по добре?Има ли някакво разрешение на въпроса, че много ме дразни това скърцане. И другият ми въпрос е дали има някакъв препарат който да не си личат драскотините на жабката да кажеме?Благодаря много
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Другото е зимаш WD-40 и с "сламката" пръскаш навътре особенно в горната част - щото едното е че тропа от тва че не е хваната и другото е ,че от търкането на кората в боядисания метал има скърцане.Най-добре е да направиш и двете - да ксмениш щипките и да пръснеш.Другите номера за обезшумяване са да регулираш ключалките/плюс една навивка изолирбанд и ВД-40/ и другото е да сложиш малко изолирбанд на стърчишките за заключване от вътрешната страна на вратите/ама те май на Г4 не тропаха толкоз/
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Препоръчвам ти първо да опиташ повърхностните методи ,щото не се знае дали корите след отварянето няма да се разскърцат повече
Иначе вътре нещо да не е закачено е малко вероятно - единственото от което може да дрънчи вътре е нерегулиран механизъм на прозорците и от там - ама там си е бая играчка - хем трябва да е стегнато хем трябва да се движат без усилие за да не скърцат като ги вдигаш/сваляш.Първо прегледай ключалките/и ги регулирай/,виж дали копчетао за плафона не му е паднала гумичката ,пръсни корити и ще останеш очуден от ефекта.Регулирането на петлето на врата ,чрез издърпването му навътре/ако прекалиш вратат почва трудно да се затваря - трябва да е една идея преди това положение/пречи на вртаа по време надвижение да се движи много и при висока скорост да вибрира/от лош балнс на гуми,джанти кофти настилка/ и вятъра да влиза вътнре и да свисти/доста е неприятно/.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”