Здравейте
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
Здравейте пускам така темата защото ми е спешно влязох в гугъл писах vw намерих форума и се надявам да ми дадете полезно инфо и се надявам да бъда In da club
Та значи въпроса ми е харесах едно голфче 93 годинка GTI внос от Швеицария можете ли да ми дадете едно бързо инфо кое да погледна смисъл такъв да гледам за нещо фатално което после ще си бия много главата, ако я зема благодаря ви предварително и ви моля да ми отговорите тази вечер защото утре е срещата 
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
важи за избор на автомобил втора ръка без значение на марката
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13150&highlight=%E8%E7%E1%EE%F0+++%E0%E2%F2%EE%EC%EE%E1%E8%EB
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13150&highlight=%E8%E7%E1%EE%F0+++%E0%E2%F2%EE%EC%EE%E1%E8%EB
npachovski написа:Да на ход е дошла мога ли да ви имам доверие за инфото
Колега - трошки има навсякъде - огледай си колата, мини я на сервиз да я видят и така....стандартната процедура... какво пречи в швейцария да я е карал Мустафа, който преди 6г. е емигрирал там със 19членното си турско семейство и е поддържал колата в гаража заедно с другите от бандата?
като начало обаче си оправи заглавието на темата - сложи такова, подсказващо тематиката, за да бъде лено намируема от друг хора след време... едва ли някой ще се сети да я търси по "здравейте"
това което колегата преди мен се опита да ти каже е, че щом е от швейцария, вероятността да е в кофти състояние е по-малка от такава от италия.... това е така и е публична тайна
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
първо
после земи си оправи заглавието че модераторите са нащрек
гледай сичко по колата(по-конкретно не моига да ти кажа понеже и ти не си писал подробно за колата)
колегата е много прав не пести за един преглед в сервиз.
и пак внимавай щото не съм съгласен да се определя за състоянието на колата само по тва от кой страна идва и да не се съобразяваш с друго.
както в италия има изключения така и в швейцария също
после земи си оправи заглавието че модераторите са нащрек
гледай сичко по колата(по-конкретно не моига да ти кажа понеже и ти не си писал подробно за колата)
колегата е много прав не пести за един преглед в сервиз.
и пак внимавай щото не съм съгласен да се определя за състоянието на колата само по тва от кой страна идва и да не се съобразяваш с друго.
както в италия има изключения така и в швейцария също
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”