Имам много голям луфт във волана (въртиш си го ма голфинйо си перка на право )Дайте идеи от какво може да е.Казаха ми че може да е от некви "биалетки" ма аз май нямам такова животно
Търсачката изкарва некви работи за хидравлика и вертикален луфт
Последна промяна от kaiser666 на Чет 06 мар 2008 21:13, променено общо 1 път.
Голфа с хидравлика ли е или с рейка? Като навъртиш пълен ляв или десен стигаш ли до крайно положение? Питам защото ми се случи и на мен подобно нещо с една лада самара въртя въртя та край няма Оказа се че болат се е развил и са се изронили шлиците на кормилния прът голям смях беше. А човека като дойде каза само че трудно завивал..........
колега да не си пробвал да завиваш с 50 60 км на лед че нормално така става с наще таратайки майтапа на страна и аз като купих мойта имах да кажа подобен проблем ама може пък и по различно да беше де да знам като навлизах в завой колата или сама дозавиваше или недозавиваше ама лесно се отстрани проблема погледнах под колата ко да вида единия носач на баница смених го заедно с шарнира и сега си свиркам
е градски съжалявам натам не сам компетентен вече при мене проблема с това се оправи но при теб явно не е това мммм то всъщност и тампоните ми беха заминали та има и тая опция от тях да е мнеееее маи само глупости говоря при тебе маи е по различно като се замисля за моя проблем
Огледах го и луфта е от накрайниците. Проблема сега е:
Само накрайниците ли се сменяват или трябва и тази щанга?(На пасат б3 до колкото си спомням щангата се купуваше отделно.)
Аз като огледах от долу беше от едната страна цялото с щанга а от другата само накрайник. Така ли трябва да е? Как се продават?Изобщо за какво да питам в магазина?
моето чаткане се засили (гледам темата напредва че пак ще пиша)
сега като въртя на място се чува едно чаткане...когато карам по дупки или нещо ми трака волана....ко прайм?