Къде да си боядисам калника проблема е сериозен

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Къде да си боядисам калника проблема е сериозен

Мнениеот Legolas » Пет 07 мар 2008 13:47

Здравейте колеги..Темата съм я пуснал във форумът на Сеат, но реших да попитам и вас относно проблемът ми, да ми дадете съвет или може би къде да отида, за да ми направят боя..Няма да преписвам всичко, което съм казал до сега, затова давам линк към форумът, където съм постнал темата, за да Ви информирам до къде сме стигнали до сега: http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=3812

Благодаря на всички предварително.
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
jorko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorko1 » Съб 08 мар 2008 10:18

пич отиваш със старата бойна техника във AUTO EQUIP на ботевградско шосе и ти правят боя без да им трябва никакав номер.а ако ти трябва бояджия аз съм човека.сори за авторекламата :lol: надявям се да съм ти помогнал

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Съб 08 мар 2008 19:12

Братле, според мен (нз дали и при сеатите е както при фолксвагиените) отвинтваш калника и вземаш някой от морга същия цвят. Хем е по-евтино, хем цвета ще е същия а дори и ще е изгорял, така че няма да има почти никаква разлика. Аз това мисля да направя с моята на преден десен калник. А ако искаш непременно новя боя ако искаш пиши в гугъла модела и номера на рамата на сеата ти и виж какво ще иезлезе н а боя, ако излезе де. А и става по каталози, предполагам, че ще имат на раматати съответстващи цветове. Ако искаш идив представителството на Сеатв София и ги питай да ти кажат ;) Успех!

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Нед 09 мар 2008 16:48

jorko1 написа:пич отиваш със старата бойна техника във AUTO EQUIP на ботевградско шосе и ти правят боя без да им трябва никакав номер.а ако ти трябва бояджия аз съм човека.сори за авторекламата :lol: надявям се да съм ти помогнал

Бояджия си имам и то перфектен, но благодаря за предложението..Ще отида до това местенце, където казваш и дано да се справят..Сигурен ли си, че ще се справят с боята??? Изв., но наистина вече започнах да си мисля, че няма кой да ми я направи...

Последна промяна от Legolas на Нед 09 мар 2008 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Нед 09 мар 2008 16:51

mania написа:Братле, според мен (нз дали и при сеатите е както при фолксвагиените) отвинтваш калника и вземаш някой от морга същия цвят. Хем е по-евтино, хем цвета ще е същия а дори и ще е изгорял, така че няма да има почти никаква разлика. Аз това мисля да направя с моята на преден десен калник. А ако искаш непременно новя боя ако искаш пиши в гугъла модела и номера на рамата на сеата ти и виж какво ще иезлезе н а боя, ако излезе де. А и става по каталози, предполагам, че ще имат на раматати съответстващи цветове. Ако искаш идив представителството на Сеатв София и ги питай да ти кажат ;) Успех!

По номера на рамата проверявах в един сайт и нищо не излезна за боята, излезнаха само някакви общи работи, но нищо конкретно.Благодаря за отговора имам няколко хрумвания и ще видя какво ще направя този път.

Потребителски аватар
jorko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorko1 » Пон 10 мар 2008 14:42

убеден съм че ще се справят пич те това правят от 20 години

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”