Да споделя неволите си вече седмица голфчето не е в движение.

Първо ми изтече маслото(прецакан семеринг) на скоростите и си викам след като ще сменям масло да смена и вътрешните карета(при тръгване има едно пукане).На срещата на клуба споделих на Vladko,той каза че има карета,но за дизел и незнае дали ще станат но аз все пак ги взех.С бащата разглабяме старите сменяме семерингите и се оказва,че на дизела каретата са с по-голям диаметър отново безпокоя Vladko на който съм страшно благодарен и задължен,супер точно момче bowdown и каза,че ще потърси и ще звънне,след няколко часа вече имах точните читави карета разглобихме ги и ги изчистихме след което нова грес и направо на колата,дотук добре сваляме голфареца сипваме масло в скоростите и права пробно кръгче на втория завой лявото вътрешно каре се скъса

(по точно пръстена посредата се къса) На другия ден купувам каре вдигаме голфа отново същата процедура самото каре не се движи добре но си мислехме,че ще се раздвижи е да ама не скъсахме и дясно

та ако някой по-запознат сподели къде според него ни е грешката имали чалъм,ще съм адски благодарен
Причини според мен:
1 Греста-първо бяхме сложили за лагери,но след това купих специално графитна грес за карета
2 Възможно е след разглабянето на карето да него сглобяваме правилно,макарче го бележим
3 Да има някакъв начин за раздвижване на карето
Благодаряви предварително