започна нещо да ми тегли на дясно,направих баланс, не е това, какво следва реглаж ? после дайме ми малко ъкъл моля
и какво е най-лошото(скъпо)което може да се окаже,като искам да подчертая ,че проблема се появи внезапно ??!
mod edit: vaskoto1
Голфа бяга на дясно
- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
реглаж
Карай на реглаж на преден мост.Сигурно и гума ти яде неправилно.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голфа бяга....
titko написа:ама на дясно...!!!??!?!?! започна нещо да ми тегли на дясно,направих баланс, не е това, какво следва реглаж ? после дайме ми малко ъкъл моля
и какво е най-лошото(скъпо)което може да се окаже,като искам да подчертая ,че проблема се появи внезапно ??!
Не разбрах съвсем направил ли си реглаж или не?
- member313
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="titko"]:bowdown
мерси за мненията , евала ви правя!ще го карам на реглаж утре и ще коментирам!
[/quote]
Преди реглажа си сложи задните гуми отпред и пробвай пак, при мен така стана от дефектирала почти нова предна гума. Ако това е проблема и баланса няма да я хване а след извършване на всичко, което колегите те посъветваха няма да е решен проблема. Започни оттук. После реда е описан по-горе

Преди реглажа си сложи задните гуми отпред и пробвай пак, при мен така стана от дефектирала почти нова предна гума. Ако това е проблема и баланса няма да я хване а след извършване на всичко, което колегите те посъветваха няма да е решен проблема. Започни оттук. После реда е описан по-горе

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”