За навигация на Голф 4!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

За навигация на Голф 4!!!

Мнениеот Biser » Вто 18 мар 2008 19:56

Здравейте момчета! Имам един приятел който ми предлага навигация на много добра цена, но няма шишовете за сваляне. Ако някой от вас има идея как изглеждат за да се опитам да намеря или има налични който мога да ползвам за 1 час ще съм много благодарен! Става въпрос само за утре защото след това няма да я има..

Изображение

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 18 мар 2008 22:10

Аз имам.Или ела да ти ги дам или ако искаш ела да ти я сваля.както ти е удобно. :wink: Тел. ми е 0898640815.
П.С. Само навито ли ти дава?

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Сря 19 мар 2008 20:31

Благодарение на Владко навигацията е вече при мен, но в книжката на колата липсваше кода за навито. После разбрах че в Юнитрейд може могат да ми кажат кода, ако имам номера на шасито, но днеска колата отлетя при нов собственик. Какъв е варианта да го разкодирам и къде? :roll:

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 19 мар 2008 22:15

Обади се ще ти кажа къде и как :wink:

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Вто 25 мар 2008 1:00

Оказа се, че оригиналната навигация си е дърво. Много се радвах като я взех, но освен че е красива няма друг плюс.
За да се настроят езиците и другите функции трябва оригинален диск. От къде мога да взема такъв диск? Ще помоля също и да ми препоръчате някво мп3/видео устройство което се свързва на AUX-a за да се полва монитора като екран. мерси :roll:

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Вто 25 мар 2008 1:12

Има отделна тема - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=84875
сори за спама

anton_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anton_bg » Вто 25 мар 2008 1:26

Biser написа:Оказа се, че оригиналната навигация си е дърво. Много се радвах като я взех, но освен че е красива няма друг плюс.
За да се настроят езиците и другите функции трябва оригинален диск. От къде мога да взема такъв диск? Ще помоля също и да ми препоръчате някво мп3/видео устройство което се свързва на AUX-a за да се полва монитора като екран. мерси :roll:

Ако беше питал - щях да ти кажа че е дърво :lol: Почуих се като прочетох че слагаш толкова хубава, но ийначе безползна въдичка за крадците но.... ти си знаеш...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”