тръба/маркуч към дебитомер ГОЛФ3 1.6/AFT ?
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тръба/маркуч към дебитомер ГОЛФ3 1.6/AFT ?
Значи проблема ми е следния,скъсан ми е маркуча който излиза от въздушния филтър към дроселовата клапа,скъсан е точно на съединението с един по тънък маркуч ако някой се сеща де,който отива мисля че в картера.Някой може ли да сподели каква роля играе този маркуч и дали може да се намери някаде по тънко че в Юнитрейд ми обадиха 209 левчета????Колата ме е Голф3,1.6,101 коня,мотора е AFT,благодаря предварително.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
тази тема е обсъждана вече
става въпрос за една пластмасова тръба и на нея едно маркуче към 15см. - те въщат газове в дебитомера които са важни за компа. При смяна задължително се почиства дроселова клапа. Тръбата струва 96лв. а маркучето 36лв. в Юнитрейд. Не можеш да ги намериш на старо. Има ги и в Ауто+ но и те ги взимат от Юнитр.
Въпросната тръба е слабо място на AFT - почти на всички нов внос е счупена и трябва да смени защото следват сериозни ядове
за сведение само - дебитомера ти е към 1400лв. Hitachi, така че сменяй тръбата овреме

Въпросната тръба е слабо място на AFT - почти на всички нов внос е счупена и трябва да смени защото следват сериозни ядове

за сведение само - дебитомера ти е към 1400лв. Hitachi, така че сменяй тръбата овреме

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”