Здравейте колеги
Имам следния проблем, става въпрос за двигател 2000 кубика,115 коня,непрекаснато мени оборотите,когото работи на място.Няма гаэ карам го само на бенэин.
Благодаря предварително.

Голф 3 - проблем обороти
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
dobrev написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=84093&highlight=%2A%EF%EE%F7%E8%F1%F2%E2%E0%ED%E5%2A
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 1%E5%EB%2A
Благодаря
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Клапата,която регулира оборотите е!Аз имах същия проблем преди година и чак сега запояна от време на време пак да се появява това нещо!Но преди ми го правеше системно!Оправи се само с почистване!Успех 

Re: re:
slavipleven написа:Клапата,която регулира оборотите е!Аз имах същия проблем преди година и чак сега запояна от време на време пак да се появява това нещо!Но преди ми го правеше системно!Оправи се само с почистване!Успех
Благодаря
всеки ден се уверявам че това е един от най-полезните форуми, които изобщо чета!
надявам се колегата да не се сърди че ще пиша в неговата тема, но и аз имам същия голф като него и от няколко дена се влача по сервизи, където все различни неща ми казват (явно виждат че не съм голям спец)
та проблема е подобен, много се колебаят оборотите, а когато колата е студена (например сутрин) на бензин пали само с газ и пусна ли педала на газта стрелката се мърда ту нагоре, ту надолу и накрая гасне
като превключи на газ пак играят оборотите, като подържа обаче 1-2 минути леко газчицата всичко се нормализира и не гасне повече... та ако почистя както е описано в онази тема с линка ще се оправи ли работата
благодаря предварително

надявам се колегата да не се сърди че ще пиша в неговата тема, но и аз имам същия голф като него и от няколко дена се влача по сервизи, където все различни неща ми казват (явно виждат че не съм голям спец)
та проблема е подобен, много се колебаят оборотите, а когато колата е студена (например сутрин) на бензин пали само с газ и пусна ли педала на газта стрелката се мърда ту нагоре, ту надолу и накрая гасне

благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”