Газовото е от 2 месеца. Колата няма мощност на ГАЗ особенно като загрее (за бензин ще пробвам). Кажете аджеба от к'во може да е.
П.С.: С тази кола неможе да става дума да изпревариш някого, освен каруца или ЛАДА/МОСКВИЧ(с издухан двигател)

scuba написа: Какво ще стане с вървенето на газ, ако сложа K&N спортен филтър?
nasko78 написа:Много малко информация си дал за проблема.Първо не опоменаваш какъв ти е газовия регулатор (изпаритела) второ казваш че няма мощност.но по принцип ли си я няма или само като настъпиш здраво педала.В смисал натиснеш газта да изпревариш ли нямаш мощност или по принцип си няма.
От това което даваш като информация се съмнявам в два проблема!!!
Първата възможност е не добре регулирана АГУ. аз като се мъчих да си регулирам АГУ-то, за да харчи по малко колата, до толкоз бях затворил дроселите за газта, че като тръгнех да изпреварвам колата тръгваше назад вместо напред.
Втората възможност е да имаш проблем с регулатора (спукана мембрана или не6то такова). За спукана мебрана освен че няма да има мощност ами и ще гори много колата а и ще мерише много силно на газ.
Ако това което съм писал не ти е от помощ, пиши по-подробно какво точно става. Много е дтрудно да кажеш дали двигатела е издухал!!!
ALiGaToR написа:Двигателя си е добре налягането му е 11-12 атмосфери.
golfer написа:warrior,що точно лукойл?
п.с. до вас има перфектна газостанция
ама си несериозник
negodnika написа:ALiGaToR написа:Двигателя си е добре налягането му е 11-12 атмосфери.
И как става тоя номер 11-12 атмосфери при положение,че на нов я дават 9 справка:http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=5
послушай моя съвет вакумния мъркуч ти е 5лв а резултата при мене беше 2 пъти повече мощност дори на газ:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: daimen и 63 госта