размер на чистачките за голф 3-ка
размер на чистачките за голф 3-ка
Искам да си сменя чистачките и реших да си взема Champion но ме интересува какъв трябва да е размерът им>??
Купуваш на BOSCH kомплект за г3 (едната е53 със споилер а дясната е 48 с много странна ививка нагоре за да поема извитата част на стаклото ) Повярваите чистят просто уникално. Цената е около 30 лв.Bundy написа:Честно ли са различни размерите.... Баси......
Последна промяна от ivogti на Нед 23 мар 2008 20:55, променено общо 1 път.
megatone написа:продават и комплекти 53+48Bundy написа:И как да купя две с различен размер.... Комплектите са 2х48см. и 2х53см. Много ми е чудно кво ше правя май само перата ше сменя ако намеря силиконки....от метро купих наскоро valeo за около 20лв, доволен съм
Да... и аз съм с такъв комплект (53+48 ), само че на BOSCH, от Практикер. За сега държат,нямам оплаквания.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
от къде ги купи за 30лв. колегаivogti написа:Купуваш на BOSCH kомплект за г3 (едната е53 със споилер а дясната е 48 с много странна ививка нагоре за да поема извитата част на стаклото ) Повярваите чистят просто уникално. Цената е около 30 лв.Bundy написа:Честно ли са различни размерите.... Баси......

АUTО +titi28 написа:от къде ги купи за 30лв. колегаivogti написа:Купуваш на BOSCH kомплект за г3 (едната е53 със споилер а дясната е 48 с много странна ививка нагоре за да поема извитата част на стаклото ) Повярваите чистят просто уникално. Цената е около 30 лв.Bundy написа:Честно ли са различни размерите.... Баси......![]()
![]()
!същите си закупих за 15лв. явно доста са те натоварили!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”