Ксенонови фарове въпроси

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
toninio
Автомобил:
Двигател:

Ксенонови фарове въпроси

Мнениеот toninio » Вто 25 мар 2008 21:00

здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 25 мар 2008 21:07

Виж снимките на мотора....по-яркото е ксенон,другия фар е обикновенна крушка с нажежаема жичка....
А ако може си попълни профила,така ще ние по-лесно да разберем-снимки на колат,коне и тн...
Поздрави....

Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_1 » Сря 26 мар 2008 8:54

А да ви питам , знаете ли колко струват долу-горе ксенонови крушки за Г2
Щото тука едни цени ми казват...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: Ксенонови фарове въпроси

Мнениеот chefito » Сря 26 мар 2008 9:32

toninio написа:здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.

с ксенон е....всички голфове от 2000 година имат ксенон....дори няма нужда да поглеждаш фаровете като са светнати...гаранция, че са ксенон, даже куатро-ксенон...стоповете са ти лед, имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....

п.с. пускаш фара и гледаш как свети...тоя въпрос е като да питаш дали имаш гуми баси....

Потребителски аватар
mitrax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitrax » Сря 26 мар 2008 9:51

ееее ... нема ли кой да каже що е то ксенон ..
ксенона вечер като го пуснеш първоначално има един ефект като от светкавица на фотоапарат прилича - светва изведнъж и затихва , след това достига пълния си капацитет на светене за 20тина секунди , загрява така да се каже , аз си купих китайски ксенон за 200лв , и съм много доволен . Другото което е че като отвориш капака , когато има ксенон колата , има означение за високо напрежение над фаровете

Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Мнениеот Vask0 » Сря 26 мар 2008 14:13

chefito написа:
toninio написа:здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.

с ксенон е....всички голфове от 2000 година имат ксенон....дори няма нужда да поглеждаш фаровете като са светнати...гаранция, че са ксенон, даже куатро-ксенон...стоповете са ти лед, имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....

п.с. пускаш фара и гледаш как свети...тоя въпрос е като да питаш дали имаш гуми баси....

Е как така бе колега моя е 2001 няма :)

Потребителски аватар
mitrax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitrax » Сря 26 мар 2008 15:08

А тея другите екстри има ли твоя mhihi mhihi mhihi
chefito написа:имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....

Потребителски аватар
l-s1914
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот l-s1914 » Сря 26 мар 2008 15:50

Vask0 написа:
chefito написа:

Е как така бе колега моя е 2001 няма :)

Как няма бе погледни добре.Сигурен ли си :lol:

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Сря 26 мар 2008 16:05

Някой да затвори темата щото ще стане един спамммм и подигравки ,а на колегата със сложния въпрос някой да му каже да ползва търсачката или в краен случай да пита чичо Гугал той ще му обясни :) :) :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”