Ксенонови фарове въпроси
Ксенонови фарове въпроси
здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенонови фарове въпроси
toninio написа:здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.
с ксенон е....всички голфове от 2000 година имат ксенон....дори няма нужда да поглеждаш фаровете като са светнати...гаранция, че са ксенон, даже куатро-ксенон...стоповете са ти лед, имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....
п.с. пускаш фара и гледаш как свети...тоя въпрос е като да питаш дали имаш гуми баси....
- mitrax
- Автомобил:
- Двигател:
ееее ... нема ли кой да каже що е то ксенон ..
ксенона вечер като го пуснеш първоначално има един ефект като от светкавица на фотоапарат прилича - светва изведнъж и затихва , след това достига пълния си капацитет на светене за 20тина секунди , загрява така да се каже , аз си купих китайски ксенон за 200лв , и съм много доволен . Другото което е че като отвориш капака , когато има ксенон колата , има означение за високо напрежение над фаровете
ксенона вечер като го пуснеш първоначално има един ефект като от светкавица на фотоапарат прилича - светва изведнъж и затихва , след това достига пълния си капацитет на светене за 20тина секунди , загрява така да се каже , аз си купих китайски ксенон за 200лв , и съм много доволен . Другото което е че като отвориш капака , когато има ксенон колата , има означение за високо напрежение над фаровете
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
chefito написа:toninio написа:здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.
с ксенон е....всички голфове от 2000 година имат ксенон....дори няма нужда да поглеждаш фаровете като са светнати...гаранция, че са ксенон, даже куатро-ксенон...стоповете са ти лед, имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....
п.с. пускаш фара и гледаш как свети...тоя въпрос е като да питаш дали имаш гуми баси....
Е как така бе колега моя е 2001 няма

- mitrax
- Автомобил:
- Двигател:
А тея другите екстри има ли твоя

chefito написа:имаш ускореител на линейни частици вграден в жабката и микроскоп под задната седалка, също във вратите имаш вграден скенер и копир факс, имаш и рентген в багажника....
Vask0 написа:chefito написа:toninio написа:здравеите колеги искам да питам дали голф 4 ми е с ксенонови фарове смисл как да разбера 2000г.
Е как така бе колега моя е 2001 няма
Как няма бе погледни добре.Сигурен ли си

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”