тракане отпред около предните колела
тракане отпред около предните колела
в движение ми се цхува едно страно тракане ж предните колела или някаде олколо тях.закарах я да я видят,казаха че и няма нищо,амортисйорите са здрави уж,от какво ли може да е тва,кое да проверя,лагери ли,нещо по дисковата спирачная уредба ли,какво може да е?моля някои да помага с каквото може!
bobi-star написа:На предните спирачни апарати има едни пластинки , които ако ги няма тропат накладките.Аз го имах тоя проблем преди един-два дни , понеже човърках спирачките и еднота пластинка я счупих.Днес смених накладките , сложих нови пластинки и вече не тропа.
Точно това е проблема!!!!!!!!!!!!! А това е и решението му!
да ма не е тва проблема!
оказа се нещо друго.по спирачната уредба сичко си е наред!шарнирните болтове са нови!дайте идеи кое да проверя?какво да търся?
и аз го имам това, появи се 2 седмици след като смених 2 предни тампона и шарнирен болт, както и спирачни накладки. отивам пак в сервиза, гледат отвсякъде - нищо. Качвам да повозя майстора на колата, като чу, каза че е от амортисьорите, не били още сдали багажа, но вече били амортизирани и поизносени. не знам дали е от това, ще я нося още на едно място да я гледат, да видим какво ще стане. Мисля сега да сменям амортисьорите, пак ще пиша за резултат