Смяна предно стъкло Голф 4
Смяна предно стъкло Голф 4
Къде да отида защото от кобра не съм доволен.И ако някои е сменял да ме ориентира в цената 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Смяна предно стъкло Голф 4
l-s1914 написа:Къде да отида защото от кобра не съм доволен.И ако някои е сменял да ме ориентира в цената
Преди 5 дена смених предното стъкло в кобра на бесарабия.Адски съм доволен,това е третата кола която правя там и всичко е ок!!!
Понежи смяната ми я покрива Армеец,с отстъпка от 10 %,цената е 198 лева.Моето стъкло има сензор за дъжд и соларна бленда за слънцето.Затова ми е такава цената.Ако ти нямаш тези неща-цената е доста по-ниска.....

Успех...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
l-s1914 написа:Абе то за парите не ми дреме много носа фактурата при застрахователя и си свиркам въпроса е да стане качествено
А тва летоструи улица ли е къде се намира
Купи си стъкло от Порше БГ /или друг представител на марката/ щом застрахователя плаща понеже всичко в Кобра или други подобни са пълни или не съвсем боклуци като качество. Иначе за смяна навсякъде би трябвало да ти свършат работа и да ти дадат вечна гаранция за монтажа !
Stivi написа:Купи си стъкло от Порше БГ /или друг представител на марката/ щом застрахователя плаща понеже всичко в Кобра или други подобни са пълни или не съвсем боклуци като качество. Иначе за смяна навсякъде би трябвало да ти свършат работа и да ти дадат вечна гаранция за монтажа !
Абсолютно!!!
Моето стъкло е било сменяно с менте и е ужасно

Да не говорим, че си бяха оставили ръцете и течеше...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”