Ама да ти имам заглавието!

edit: radotom
Memorex написа:Та значи карам си аз извън градски и гледам темпрературата нормална 90 градуса....така всчко си е ОК да ама не влизам в града 2-3 светофара и хоп температурата скочи на над 100 градуса кофти работа че викам да се допитам до накой от вас да си каже мнението преди да почна аз да човъркам става въпрос за Г3 1.6 ABU
Ама да ти имам заглавието!![]()
edit: radotom
webdude написа:Аве градски къде ги тия задръствания е ?
kuhi написа:Колега,
не реагирай с насмешка на това, което ще ти обясня, но го казвам от опит.
Когато взех моя Г3, не му работеше датчика. Ходих в Бош Обеля (София) и ми го смениха с "бразилски" (цитирам - "ще ти показва по-висока температура, не му се плаши"). На задръствания си стига редовно до 110 и тогава ми се включва перката и спада. Явно датчика ми е яко менте. Но когато поради друг проблем в колата прехвърли 110 ми светна лампата, т.е. там си работи и 110 за моята кола с този датчик са нормални.
Идеята ми е, ако проблема не е от скоро, че не се знае самия датчик дали ти показва реалната температура. Както казаха колеги, виж дали перката се включва, виж антифриза и ако са наред си карай спокойно.
radotom написа:webdude написа:Аве градски къде ги тия задръствания е ?
Не е виновен човекът!
Аз му смених така заглавието, защото беше някакво много шантаво...![]()
![]()
П.П. Не казвай, че при вас няма задръствания, защото половин София и 1/4 Пловдив ще ви се изтърси, че да си караме на широко и спокойно и вече ще има!![]()
![]()
Memorex написа:Та значи карам си аз извън градски и гледам темпрературата нормална 90 градуса....така всчко си е ОК да ама не влизам в града 2-3 светофара и хоп температурата скочи на над 100 градуса кофти работа че викам да се допитам до накой от вас да си каже мнението преди да почна аз да човъркам става въпрос за Г3 1.6 ABU
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 98 госта