Golf IV 1.4 16 V - Гасне ми постоянно
Golf IV 1.4 16 V - Гасне ми постоянно
В движение като осовободя от скорост. Ходих при сумати уж "майстори" и всеки ми казва различно... един 4е трябва да сменя датчика на оборотите, други че имало грешка в компютъра...трети че било от катализатора... дайте някакво мнение... 

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf IV 1.4 16 V - Гасне ми постоянно
Jujka написа:В движение като осовободя от скорост..........
=> дроселова клапа и моторче за празен ход - замърсени са и трябва да се почистят!
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Jujka написа:Мерси security_gутре ще я закарам да ми го почистят,да не се мъча все пак съм жена
Ама ми казаха че може да е и от катализатора,ще го махна . а вярно ли е това че ако го махна ще ми гори по малко и ще върви повече?
Ако се направи както трябва ще се поотпуши малко, но не очаквай чудеса...разхода....незначителни разлики и тук.....
Махни въздушният филтър и забърши под него...всичко там ще е в масло вероятно...
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
пурво пробваи с почистването ,съмнявам се да е от катализатора!!!! моя го резнах и се оказа че е чисто нов!! още ме е яд!!!Jujka написа:Мерси security_gутре ще я закарам да ми го почистят,да не се мъча все пак съм жена
Ама ми казаха че може да е и от катализатора,ще го махна . а вярно ли е това че ако го махна ще ми гори по малко и ще върви повече?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Жужи
Jujka написа:Мерси security_gутре ще я закарам да ми го почистят,да не се мъча все пак съм жена
Почисти си дроселната клапа.
И не махай нещо което е сложено от завода. Доста пишман майстори толкова им е майсторията - да ти издънят катализатора. А че после бръмчи като моторетка ?
И изобщо що за майстор дето не знае за най-често срещания проблем при тия инжекции?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”