Зравейте колеги! От известно време седалките на голфа ми скърцат и се клатят, направо е нетърпимо вече! Двете предни се клатят почти във всички посоки, а задната скърца яко.
Ще ви помоля да ми дадете съвет как да ги оправя тези седалки!
Благодаря на всички отзовали се!
На предните седалки,доло дето се плъзгат по релсите има едни пластмасови втулки явно при теб са счупени или износени и от това се получава това клатене,и съответно тропане на метал в метал,особено в завои,за въпросните пластмаски може да потърсиш из моргите.
Аз незнаех че ги предлагат като резервна част в ауто+ А иначе колега смяната е елементарна вадиш седалките от релсите,сваляш им старите пластмаси ако въобще имат такива,и слагаш новите.
А за отзад сигурен ли си че седалката скърца,а не кората на багажника?
при мене ги няма тия пластмаси и си е ужас работата казаха ми че били от порядъка на 4-6 лв. и се отказах да ги купувам....ама щом са по 2 лв нови може да отида да си взема още ей сега
В много магазини сам питал, единствено в Ауто+ ги имаха . Препоръчвам ви да си носите старите , защото в повечето магазини не са много в час и пада едно ровене........ . Лично препоръчвам магазина на Симеон, като наи компетентни, а на Черни Връх има клубни отстъпки