ел стъклата отказаха!
ел стъклата отказаха!
внезапно на колегата му изчезна управлението на ел стъклата! аз се занимавам с френски коли и иска да му помогна !моля , дайте линк или насоки с ел схеми да му помогна ! искам ел схеми на шибедах и ел стъкла ! другите ги дръпнах , но много малко /направо нищо /има за тях!Помогнете в това студено време не се кара със смъкнати стъкла!
- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
ok
коега, шибидаха може даго затворите и ръчно! а относно стъклата мога датидам само савет(моя Г3 направи същия номер, сваляш кората на шофьрската врата там има една голяма букса която се сваля дърпаики настрани и надилу.когато там се подвлажни оъказват стъклат или се шашкат когато отключваш или заключваш колата)дано сам оспял да помогна ,поздрави!!!! 

- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Огледахте ли всички бушони и релета?
Понякога се късат кабелите между вратата и колонката, но тогава спира да работи съответното стъкно (но е много често срещан проблем)
Но щом всички едновременно са спяли значи е нещо по захранването:
-бушони
-кабел за маса - погледнете розетката с масите от лявата страна на бушониерата.
Друго за момента не се сещам.
Успех
Понякога се късат кабелите между вратата и колонката, но тогава спира да работи съответното стъкно (но е много често срещан проблем)
Но щом всички едновременно са спяли значи е нещо по захранването:
-бушони
-кабел за маса - погледнете розетката с масите от лявата страна на бушониерата.
Друго за момента не се сещам.
Успех

Последна промяна от Ясер на Пон 07 апр 2008 9:41, променено общо 1 път.
- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Ето ти схема http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09_g3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blinder написа:и аз го имах същия проблем и ми казаха, когато ги оправяха, че на Г3 задните ел.стъкла са с пластмасови водачи на жилата(или поне така ме излъгаха) и от употреба се скапват и жилото се усуква и неможе да работи, така че проблема може да не е в ел. инсталацията.Успех
Приятелю карам двувратка голф 3 и ти казвам, че и предните са пластмасови...когато си я зех оня тупан дето ми я продаде нищо не каза бил казал на момчето с което я гледахме и свалям аз джама тръгвам да го качвам и качи се донякъде и се върне до долу и представяш ли си тва февруари месец...дееби гадовете долни
- martina_mollova
- Автомобил:
- Двигател:
искам да попитам
Може ли да ми кажете от къде мога да си купя тези щипки които държат стъклото, търсих на много места и на морги и все искат да ми пробутат целия механизъм, който струва 170 лв, а на мен са ми счупени само пластмасовите щипки. Моля Ви някой ако знае от къде да си купя или къде да ида моля да ми каже.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”