Става въпрос за голфчето на сестра ми.
Първо и изчезнаха аварийните светлини, и когато щракнеш копчето да се пуснат аварийните светлини едно на ръка, че не работят аварийните ами и мигачите спираха да работят. Сега обаче мигачите съвсем отказаха.
Релето работи - пробвано на друг голф.
Когато пусна ляв или десен мигач лампата за мигачите свети не престанно - така по принцип е нормално да прави когато релето не е свързано. Когато пусна аварийни пак свети лампичката непрестанно - следователно има връзка, но не пълна.
Има ли друго реле някаде по трасето? Или просто някой кабел се е прекъснал? Някой ако има идеи и кой е кабела ще му бъда много благодарен.[/u]
Голф 1 - няма мигачи - релето обаче работи
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Извинете ме за грубото държание, обаче вие четете ли въобще?!
Проверил съм предпазителите и крушките. Релето е пробвано на друго кола от морга - работи там, купих и друго реле работещо от същия автомобил. Питах дали има друго реле, защото ако няма явно някой кабел се е прекъснал, защото системата на мигачите (както вече обясних) реагира сякаш релето не фигурира във веригата.
Проверил съм предпазителите и крушките. Релето е пробвано на друго кола от морга - работи там, купих и друго реле работещо от същия автомобил. Питах дали има друго реле, защото ако няма явно някой кабел се е прекъснал, защото системата на мигачите (както вече обясних) реагира сякаш релето не фигурира във веригата.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ама май и ти не четеш.Пробва ли да смениш ключа? Имал съм такъв случай с ключа - по някакъв си начин ключа на аварийните беше задържал посредата / може да съм го натиснал накриво или нещо самият да е задържал/ не знам. Като го превключих 2-3 пъти всичко си дойде на мястото.При теб може да е дефектен ключа.
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
CyberBlade написа:Релето се намира в ключа.
Нещо се базикаш .Релето не може да е в ключа !!! Ще ме караш да ровя инфо за Голф 2ка.
Реле за аварийни е габарити около 28х 28х 40 мм/може и малко повече не съм го мерил точно но около тези са размерите,даже има и по-високи релета / и не може да се монтира в ключа.
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”