airbag грешка
airbag грешка
Moже ли някои да даде инфо,как мога да из4истя гре6ка в аирбега с ваг ком 409 на голф4 2000г.Като не ми дава да влеза в модула 6ото е от проблемните 6Q0 909 605 A
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vvgg написа:за двигателя става,просто исписва 4е ако модула е с този сериен номер моге да вззникне проблем дори и при про4итането на модула,това е спезиално за 4ите, бора 2000-2001 година,тези модели ако са с модул на аирбага с сериен номер 6Q0 909 605A с усб кабели нестава
Това ли било

Спокойно, ВИНАГИ, когато влизаш в режим на тестване на еърбег ти вади това предупреждение. Не се притеснявай, натискай "ОК" и си влизай в менюто. Никога до сега не съм имал проблем, в смисъл да е стала проблем по време на тестване. Обрисал съм почти всички подменюта и не е ставал фал.
Поздрави
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:росс-тек си имат предупреждение.
идва ми един такъв шаран-не можах да му помогна...
някой явно го беше сканирал с тия версии и контролера дава постоянно интърнал мемори ерор... нов конторлер->800 кинта...
не се занимавайте с глупости да не ви излезе през носа!
Понякога просто и сами се прецакват. Има и такива случаи както и минаване през по-голяма дупка. Светва лампата, компа казва "crash data stored", но няма изкачали еърбеци.
Предполагам колегата Васко ще се съгласи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”