Здравейте колеги, имам един въпрос свързан с претапицирването на тавана на Г3. С търсачката намерих доста неща, но когато отидох да търся плат случайно разбрах от един тапицер че тавана бил картонен. Въпросния тапицер ми обясни че с някакъв пистолет се полагало лепило и т.н. - т.е. не било работа за непрофесионалист. Как мислите възможно ли е тавана да е от картон и ще се прекарам ли ако се опитам сам да си го претапицирам или да го нося на майстор???
пс: колата Г3 1,4 ако е от значение.
Картонен таван
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
колега бащами има Vectra и тавана и се беше отлепил и го закарахме на тапицер за 50 лв го направи със сива кожа е тва беше преди 2-3 години но стана мн яко ма тои беше нешто подобно на плстмаса аз имам Golf 3 и ако ми се отлепи и на мен няма да се чудя направо го карам да ми сложат бяла кожа свалях таван на друг Golf 3 и до колкото си спомням беше не6то подобно на стериопор ма специален някакъв успех маняк
эа тавана
на моито голфче се беше отлепил тавана отидох и си купех плат излеземи 20 лева. Много внимателно сволих стария и изтърках останалия плат с една шпатула. След това намазах го със лепило ХЕЛМВЕК продовот го в големи кутии към 5 лева изчаках малко и сложих плата като с един парцал го разстилах равномерно.Ако си със шибидах не изрязваи дупката предварително. Чак като го поставиш изрязваш с по малък диаметър за да можеш да го подгънеш. Не е голяма философия отнемати към 2 часа с демонтажа и монтажа
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”