лайсни за таблото
-
- Автомобил:
- Двигател:
лайсни за таблото
може ли някои да каже как се поставят тия лайсни за таблото
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Значи таблото като го изкараш и иазвадиш от буксите има 2 винта с торксове!Махаш ги и се разделя на 2.Остава пластмасовото стъкло и отдолу се пъхат ринговете!За бордовия комп и за температурата си имат лепенки направо ги леписх и си пасват веднага.За двата ринга поне при мене или с лепило или си намираш двойно залепваща се лепенка ама танка и им слагаш и ги лепиш тях!Не е някаква философия ама си е 2-3 часа занимавка!
И аз питах същото и ето това ми отговори колегата,ей таъка се слагат.
И аз питах същото и ето това ми отговори колегата,ей таъка се слагат.
Последна промяна от forski на Чет 10 апр 2008 10:10, променено общо 1 път.
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Сваляш таблото от колата..След което имаш две болтчета който се развиват с торкс.След това самото табло става на две части.Ринговете като цяло поне мойте не могат да влезнат ама малко като ги напънеш влизат без проблем.При мене за бордовият комп. и за температурата и бензина си имаха лепенка и си станаха без проблем.Двата ринга за оборотомера и за скоростта нямат лепенки.Аз за мойте си намерих тънка двойнозалепваща се лепенка и направих така да е като формата на ринговете и ги лепнах и тях .Стана си без проблем.Някой казват че ги лепят с лепило
Може в някой комплекти да има лепенки и за тях, в други май само се щтракат ама при мене не се....Дано да съм ти помогнал 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”