Проблеми при осветление на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Проблеми при осветление на Голф 3

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 20:56

С риск да повторя някои от темите (потърсих доста но точно такива признаци не намерих) ще си позволя да попитам за това чудо защото се пиштисах вече! :? Та накратко снощи ми изгасна таблото (Голф 3) както си карах :oops:

1. Не е предпазител
2. Не съм правил нищо по таблото
3. Всичко останало свети (само без двете лампички които са горе)

да изгорят по едно и също време...знае ли човек може ама как се сменят...

та въпроса ми е:

някой сблъсквал ли се е с тези признаци? ако да, как се сваля това табло (схема като за идиот - Haynes подобна например)..какво след кое и как че не обичам да експериментирам особенно ако не знам какво точно правя...

п.с. една малка идейка - не знам дали ще има някаква полза такива проблеми да се разделят в странични фолдъри (да кажем Голф3 купе проблеми, окачване проблеми и така нататък..та който се интересува да рови там направо...)

Потребителски аватар
vanko@az
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanko@az » Вто 23 авг 2005 21:17

Имах същия проблем :twisted: Оказа се някакво съпротивление в ключа за вкючване на светлините.Реших проблема така.Пуснах един + на шината кадето са самите крушки.Плюса взех от самия ключ за светлините.Неудобството е ,чене се намаля светлината на таблото,но от 6 месеца съм така и нямам проблеми!Но работата не е за човек без познания така, че сам си решавай кой ще го прави.АЗ ти казвам как го направих ,а ти реши кой!

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 21:23

vanko@az написа:Имах същия проблем :twisted: Оказа се някакво съпротивление в ключа за вкючване на светлините.Реших проблема така.Пуснах един + на шината кадето са самите крушки.Плюса взех от самия ключ за светлините.Неудобството е ,чене се намаля светлината на таблото,но от 6 месеца съм така и нямам проблеми!Но работата не е за човек без познания така, че сам си решавай кой ще го прави.АЗ ти казвам как го направих ,а ти реши кой!

мисля че ти четох постинга ако не бъркам че точно това беше обсъждано, но май ще я карам някъде ако оттук някой не е свалял табло и е правил нещо подобно и има желание да удари едно рамо...

ключа за светлините се вади като се издърпва към теб ли?

Потребителски аватар
vanko@az
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanko@az » Вто 23 авг 2005 21:30

Ключа се вади като се махне капачето в ляво от него,натиска се едно чопче зада се освободи ключа и се издърпва.Но пак предупреждавам ВНИМАТЕЛСКАТА lupe

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 21:36

vanko@az написа:Ключа се вади като се махне капачето в ляво от него,натиска се едно чопче зада се освободи ключа и се издърпва.Но пак предупреждавам ВНИМАТЕЛСКАТА lupe

ще пробвам..то вече човек да не смее да пръ**е на мястото на драйвера в тая кола... :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”