Проблем с jetta 2(87 година)
Проблем с jetta 2(87 година)
след като ми смениха глава ми се появи следния пеоблем колеги! Докато загрее колата (към 90 градуса)няма проблем...Като загрее почва да ми мига лампичката на маслото и понякога ми гасне колата...(само на свободна скорост)Уж дигнахме малко оборотите като завъртяхме делкото малко...обаче не! Като си давам газ обаче ми гасне лампата ....само на свободна ми мига....Един ми каза че е от маслото...като загрее заради вискозитета (било тънко ?!?) и не качвало....ама преди смяната на главата не съм имал подобен проблем...карам си VW-то вече 10 години!благодаря ви ,колеги![/b]
За колегите искам да уточня: Знам ,че има статия и е писано много по въпроса, но статията на патиланчо е по-различен случай ...там на високи обороти му се включва предупреждението....при мен на високи обороти няма проблем...не знам дали с новата глава не са ми объркали нвщо тия майстори!!! Щото вече ми писна от майстори ....
shell helix мисля че беше 15w-40!!...също искам да добавя ,че ми е сменял гумички на клапани...гарнитури...а да е тръгнала маслената помпа ей така не ми се вярва...как да си дигна малко оборотите?ако ги дигна мисля ,че лампата няма да ми мига!!! а маслото съм го сменял преди по-малко 1000 км...ноември 2007!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”