Здравейте,бях писал за това венто как е карано мн. време на газ и как прекъсва на бензин ..Вчера с баща ми го карахме на бензин изгасна и при паленето гръмна нещо и замириса на бензин яко колата почна да се форсира сама ..все 1 и даваш газ ама тя сама си дава и дърпа на пред по 1 време почна до 5-6 хиляди оборота да дига чак ..И спираме ние пред сервиза и тръбите от входящите колектори мисля бяха се извадили (голямо налягане) а маркучето което минава под тях с бензин се беше спукало ..Става дума за Венто GLX 2.0 мотор 115 коня (не му знам означението на мотора ..)Изключихме бензиновата помпа и сега само на газ..Някой някакъв подобен проблем да е имал или да ме насочите на някъде ?
Мерси предварително за отделеното време !
Проблем с венто лошо :(
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Според мен колега е неграмотно монтирана газова - т.е. да нямаш предпазен клапан преди филтъра които при детонация да мине през него налягането - иначе не ми се мисли какво може да издумка,наи-вече дебитомер и т.н.Ама не разбрах на бензин ли е гръмнало или на газ - ако е на газ - проблема ти е в газовата....ама ако е гръмнала на бенз. - незнам....
-
sashko123
- Автомобил:
- Двигател:
Аз вчера го гледах има ли варияант горивния филтър да се е сбръчкал понеже не е карано на бензин и от там да имало некое боклуче в бензина да е попаднало в маркучето,защото тя гръмна на бензин и се спука маркучето за въздух което идва от въздушния филтър и отива към входящите колектори явно ..като се е запушило сместа е гръмнала вътре в колекторите или по тръбите ли незнам от там това марку4е за въздух се е пръснало и е върнало бензин през него..Точно това е карано е на газ и сега..Иначе е сменена бенз.помпа маслен филтър ремъците мисля,че са си ок масло е сменено..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”