Борд компютър на Г4 не работи
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Борд компютър на Г4 не работи
Колата е тази от гаража,проблема се състои в това че като дам на контакт в горната половина на дисплея лампите светват масло,еърбег,подгряване и т.н.След като запаля всичко си изгасва това добре обаче в долната част на дисплея не показва нищо все едно го няма ни ума ни дума.Това нормално ли е,не трябва ли да показва моментен разход да сигнализира за предстояща смяна на масло,температура на въздуха и разни такива неща???Като чета разни теми по въпроса за борд компа на всеки все му показва по нещо а моя все едно го няма и дисплея е сложен само за украса,работи само горната половина долу няма никой.Инъче примерно лампата за горивото светва,зумера си работи и уж всичко е наред.Дайте акъл ко става?
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Re: Борд компютър на Г4 не работи
Става това, че имаш само MFA( т.е дисплея под оборотомера).Там показва стойностте за разход, температура, средна скорост, часовник и т.н. .И при мен е така въпреки, че нивото на оборудване е Highline.Виждал съм същия като моя на който си му бачка борд компютъра който е в средата.forski написа:Това нормално ли е,не трябва ли да показва моментен разход да сигнализира за предстояща смяна на масло,температура на въздуха и разни такива неща???Като чета разни теми по въпроса за борд компа на всеки все му показва по нещо а моя все едно го няма и дисплея е сложен само за украса,работи само горната половина долу няма никой.Инъче примерно лампата за горивото светва,зумера си работи и уж всичко е наред.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ами и аз това се чудя дали има изобщо такъв,как мога да разбера дали изобщо има борд комп?Отсрани на лостчето за чистачките ги няма стрелките от които се настройва а инъче под оборотомера е часовника обаче незнаех че там ги показва тези стойности като моментния разход,утре ще човъркам там да видя какво зайче ще излезе 

-
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:Ами и аз това се чудя дали има изобщо такъв,как мога да разбера дали изобщо има борд комп?Отсрани на лостчето за чистачките ги няма стрелките от които се настройва а инъче под оборотомера е часовника обаче незнаех че там ги показва тези стойности като моментния разход,утре ще човъркам там да видя какво зайче ще излезе
Щом ги няма стрелките забрави за борд компютър.
-
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:То по принцип невъзможни неща няма,аз не съм мислил за този вариант струва ми се доста скъпо а може и да греша![]()
При теб нещата са почти готови само един лост за управлението ти трябва ама незнам дали другото е вързано както трябва. При мен на 5-цата темпомата така си го пуснах само с лоста а и малко настройки на компа на колата. така че мисля че би трябвало да стане. ще го мисля и ако намеря решение ще пиша в темата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”