... бе отдавна се кана да си оправя тоз уж малък и досаден проблем и мисля, че времето дойде ... та за кво иде реч:

Та на таз, бързо спретната, картинка съм се опитал да онагледя за кои ламарини иде реч, а имено за външната ламарина и слепената/споената/заварената за нея (нека я нарека) вътрешна ламарина.
Проблема е, че има един малък участък, в който те са се разлепили и ся се събирам инфо как да се фиксне тая работа, дали с некъв вид фина заварка, дали с някво лепене или знам ли и аз (змея ми спомена за некъв пунктшвайш - дори не знам дали така се пише) ....
... отеделно и самата лайсна точно в края си също климбуца (чопчето дет я държи за ламарината тоже е приебано) та и нея тряя някак си да я залепя, пак змея спомена за некво двойно залепващо, ма тъй както си го предстаам не ще да е обикновено двойно залпеващо ами такоа дет лепи яко и издържа на атмосферните условия ...
ами хора тва е, не знам дали го обясних читаво ... ше се радвам на сякви съвети и инфо, даже ако знаете за некой майстор/сервиз дет ше го опраат добре и на прилични цени йош по дубре