Проблем с мощността на голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ludpitbull
Автомобил:
Двигател:

Проблем с мощността на голф 2

Мнениеот ludpitbull » Вто 10 яну 2012 2:03

Колеги става въпрос за голф 2 1.8 RP бензинов мотор значи баща ми лятото закара колата при един негов приятел от казармата човека го стегна много добре направи му центровка и смени свещите и сега горе доло след 3 хиляди километра усещам че пак нещо загуби мощност скоро преди 1 месец ми смениха външната бензинова помпа но не мога да си спомяням преди смяната на помпата как му беше вървежа спомням си че беше много по добре не даваше да се натисне педала а сега натискам го и не дърпа веднага а нещо прекъсва и след това се събира! дали може да е от помпата имали тая помпа някакво регулиране за дърпането на бензина.
Или пък да не са отишли свещите те са NGK но трябва и да проверя капачката и палеца на делкото нещо миналият път много износени ми се превидяха.Дайте някакво мнение за помпата и от какво може да е.

ludpitbull
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с мощността на голф 2

Мнениеот ludpitbull » Вто 10 яну 2012 2:35

И може ли някои да ми каже как да си изчистя грешките аз знам че става като се махне плюса на акумулатора и се чака няколко минути ?

ludpitbull
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludpitbull » Вто 10 яну 2012 21:40

:arrow:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 10 яну 2012 22:13

vaskoto1 написа:също така.
когато някаква тема с някакъв въпрос от техническо естество е пусната-то тя е видяна! няма как да е пропусната!
тъй като това не е тема за "продавам джанти" и случайно клиента да се изпусне и да иде другаде, НЯМА НУЖДА ОТ ПОВДИГАНЕ!!!
коментари от сорта:
хайде, колеги, никой ли не знае?
е айде де?
някой?
и всички производни, използвани за повдигане на техническа тема-ще довеждат до незабавното й заключване!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”